Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (10)
 2. Nee (1)
Vegetarisch
 1. Ja (12)
 2. Nee (11)
Prijs
 1. 16
  39
Merk
 1. Klene (22)
 2. Meenk (1)

Klene

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Klene drop kopen bij 4UStore

Klene drop is een oorspronkelijk uit Amsterdam afkomstige muntdrop die iedereen wel kent. Naast de bekende muntdrop van Klene is er nog wel meer Klene drop op de markt. Onder andere Ademin, suikervrije drop en de Salmiakriksen van Klene doen het heel goed. Daarnaast is het assortiment tegenwoordig ruimer dan alleen Klene drop en vindt u er bijvoorbeeld ook suikervrije dropgums met een drop- en fruitsmaak terug. Ook de Klene zoute drop doet het al langer heel goed. Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete dropsmaak en vindt er iets van zijn gading.

Ook grote hoeveelheden Klene drop bestellen

De Klene drop is in uiteenlopende formaten verkrijgbaar. Zo kunt u de Klene zoute drop en de Klene muntdrop bijvoorbeeld in zakjes van 105 gram kopen. Ideaal voor de verkoop in de kantine of in een vendingautomaat. Mag het wat meer zijn? Dan koopt u de muntdrop van Klene toch gewoon in zakken van 6 kilogram? Ook andere varianten zoals de Salmiakriksen en de Engelse drop zijn in zo'n grote hoeveelheden verkrijgbaar. Ze zijn ideaal voor de verkoop van schepsnoep of voor het vullen van snoeppotten op kantoor.

4UStore is uw online dropgroothandel bij uitstek

Nederland is natuurlijk een echt dropland en dan mag een compleet assortiment niet ontbreken. Uiteraard verkopen wij de muntdrop van Klene en de Klene zoute drop, maar anderzijds gaat ons assortiment ook verder dan de Klene drop. Ook voor drop van andere fabrikanten bent u bij onze dropgroothandel aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan fabrikanten als: