Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (3)
Vegetarisch
 1. Ja (10)
 2. Nee (3)
Prijs
 1. 11
  22
Merk
 1. Autodrop (1)
 2. Oldtimers (12)

Oldtimers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Oldtimers drop kopen bij 4UStore

Oldtimers drop is een dropsnoepje voor de echte liefhebbers. De karaktervolle Oldtimers drop maakt enkel gebruik van de allerbeste ingrediënten en heeft een typerende smaak. Daarop is natuurlijk wel enige variatie mogelijk want de Oldtimers drop is in maar liefst tien uitvoeringen verkrijgbaar, hoewel ze allemaal even karaktervol zijn. Bij 4UStore koopt u de Oldtimers drop in hun karakteristieke verpakking en rekent u op talloze voordelen.

Verschillende soorten oldtimers drop

Het assortiment Oldtimers drop is in drie groepen onder te verdelen. In de eerste plaats is er De Echte Oldtimers drop. Hieronder valt onder andere de Harlinger Scheepsknopen drop. De Harlinger Scheepsknopen drop is een volzoete en stevige drop met Arabische gom en zoethout. Deze Harlinger Scheepsknopen drop is vrij van gluten en gelatine. Naast de Harlinger Scheepsknopen drop omvat deze collectie ook de Hindelooper Ruitjesdrop, de Smallingerlandse Salmiak Klinkers, de Sneker Zoethoudertjes en de Eernewoudse Zoetwaterzeilers.

De tweede lijn is deze met 90% minder suiker. Zowel de Scheepsknopen drop als de Ruitjesdrop zijn in deze uitvoering verkrijgbaar. Ze hebben alle twee 90% minder suiker en 30% minder calorieën dan het originele recept.

Ten slotte is er ook de biologische drop van Oldtimers. Het bestaat uit de honingzoete en stevige Oldtimers Bijtjesdrop en de zoete Oldtimers Tractordrop.

Online dropgroothandel voor alle droplekkernijen

Typerend voor de Oldtimers drop is dat deze producent alleen de beste ingrediënten gebruikt en dat de Oldtimers drop dan ook altijd stevig en rijk van smaak is. Daarnaast is de Oldtimers drop telkens gluten- en gelatinevrij. Toch liever een andere drop? Geen zorgen want bij 4UStore hebben we een groot aantal varianten verkrijgbaar. Neem een kijkje op deze website en ontdek meer over onze droplekkernijen.