Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Drop van diverse merken kopen bij 4UStore

Als online dropgroothandel zoeken we voortdurend naar nieuwe dropproducten om ons assortiment verder uit te breiden en tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Hierbij denken we natuurlijk ook aan de internationale markt. Daarom vindt u op deze pagina onder andere de Euromix van K&H en het Matthijs Brussels Manneke. Het zijn heerlijke dropsnoepjes met een internationale knipoog.

Matthijs Brussels Manneke

Drop is vooral in Nederland en Scandinavië heel populair, maar dat wil niet zeggen dat de Nederlandse drop België niet kan veroveren. Matthijs Brussels Manneke is een verwijzing naar Manneken Pis van Brussel, een standbeeldje van een urinerende jongeman die in het centrum van Brussel te vinden is. Het is, naast de negen gigantische bollen van het Atomium, toch wel de trots van België.

Producent Matthijs vond het alvast bijzonder genoeg om als voorbeeld te dienen voor Matthijs Brussels Manneke, een heerlijke zachte, zoete drop die al sinds 1920 wordt gemaakt. Matthijs Brussels Manneke wordt uiteraard veelvuldig verkocht in toeristische winkeltjes in Brussel, maar ook in Nederland is het een echt begrip geworden. Bij 4UStore koopt u Matthijs Brussels Manneke in zakjes van 225 gram. Deze zakjes zijn telkens voorzien van de Belgische driekleur en enkele urinerende dropkindjes.

K&H

Naast het Matthijs Brussels Manneke vindt u hier ook de drop van K&H. Het gaat onder andere om de waddendrop, een zachte drop met lekker zeezout, en de lekkere Euromix. Ook deze Euromix is gemaakt voor de internationale markt en bestaat uit diverse zachte, zoete en zoute dropsnoepjes. De verpakking is voorzien van Europese sterren met onder meer de Duitse, Zweedse, Nederlandse en Britse vlag en dit alles wordt geleverd in zakken van 750 gram. Iedere doos bevat twaalf zakken of 9 kilogram drop met internationale sterallures.

Andere verkrijgbare dropmerken

Naast Matthijs Brussels Manneke en de exportproducten van K&H vindt u bij 4UStore natuurlijk nog drop van andere bekende merken. Dit alles komt in uiteenlopende formaten, gaande van handige rollen die perfect in de broekzak passen tot gigantische kilozakken voor wie er echt niet genoeg van kan krijgen. Maak kennis met ons aanbod en bekijk zeker even de drop van onderstaande producenten.