Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Pakjes kauwgom

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Uw favoriet kauwgompakje kopen bij 4UStore

In de broekzak, in de handtas of in de aktetas: een kauwgompakje is net zo handig. Heerlijk om te kauwen of de stress te verbijten en ideaal om ongezond rook- of eetgedrag af te leren. Het hoeft niet te verbazen dat kauwgom altijd goed verkoopt. Speciaal voor in kantines of vendingautomaten kunt u bij 4UStore altijd een passend pakje kauwgom kopen. U vindt bij ons minstens één kauwgompakje van alle grote merken, maar vaak ook veel meer dan dat.

Altijd een passend kauwgompakje voorradig

Op deze pagina kunt u onder andere terecht voor het kauwgompakje van Sportlife. Dit pakje kauwgom is een oer-Nederlands product dat het zowel in Nederland als België goed doet. Sinds 2011 vindt u er enkel nog een kauwgompakje met muntkauwgom, maar ook dan blijft het assortiment heel ruim. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakje kauwgom met Extramint- of met Hot Mint-kauwgom.

Liever een ander pakje kauwgom? Dan kiest u toch gewoon voor een pakje kauwgom van Stimorol. Zo'n pakje kauwgom wordt sinds jaar en dag in Denemarken gemaakt en werd via Nederland al snel in de rest van Europa populair. Ook bij dit merk heeft u een ruime keuze. Een pakje kauwgom met Stimorol MAX Splash Vanilla Mint of toch liever een pakje kauwgom met Stimorol MAX Splash Peppermint? Bij 4UStore vindt u het allemaal.

Kauwgom online kopen bij 4UStore

Hoewel een pakje kauwgom zeker voordelen heeft, zijn er natuurlijk ook redenen waarom een kauwgompakje minder geschikt is. Bijvoorbeeld omdat u wil delen of omdat de kleintjes nu eenmaal liever zo’n gek kauwgompakje of een andere verpakking verkiezen. In deze webshop vindt u uiteraard een aantal alternatieven, ook wanneer u voornamelijk op zoek bent naar goede mondverfrissingsproducten.