Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 17
    32
Merk
  1. Mentos (4)

Potjes kauwgom

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Online een potje kauwgom kopen bij 4UStore

Een kauwgom potje is ideaal om op uw bureau te zetten of om te delen. Met zo'n potje kauwgom bent u in ieder geval even zoet. Letterlijk want kauwgom bestaat grotendeels uit suiker en daarnaast ook uit een weekmaker en allerlei kleur- en smaakstoffen. Bij 4UStore koopt u uw favoriet kauwgom potje in extra grote hoeveelheden aan wel heel mooie prijzen en voorwaarden.

Sportlife, het Nederlands kauwgom potje met een Canadees verhaal

Kauwen doen wij Nederlanders natuurlijk heel graag en dat al sinds 1944, toen de Canadezen het na de Slag om de Schelde massaal uitdeelden. Niet voor niets droeg de eerste kauwgomfabriek in Nederland de naam Mapple Leaf, een verwijzing naar het esdoornblad op de Canadese vlag. Er gaat dan ook een mooi verhaal verscholen achter zo'n potje kauwgom. Onder ander het kauwgom potje Sportlife werd nog gemaakt in deze eerste kauwgomfabriek van Nederland. Dit potje kauwgom is ook bij ons verkrijgbaar en zelfs in verschillende smaken, zoals Extra Mint, Frozn Deep Mint en Peppermint.

Ontdek het kauwgom potje van Mentos

Natuurlijk kunt u in deze webshop meer kopen dan alleen het potje kauwgom van Sportlife. Ook wanneer u bijvoorbeeld liever een potje kauwgom van Mentos koopt, bent u hier op het juiste internetadres. Het kauwgom potje Mentos doet het in Nederland ook heel goed en dat heeft veel te maken met de lekkere vloeibare vulling van smaken als onder meer Pure Fresh Mint en Pure Fresh Wintergreen.

Andere producten van 4UStore

Liever geen kauwgom potje? Dan hebben we natuurlijk ruimschoots voldoende alternatieven voor u in petto. Zo kunt u bij ons ook pakjes kauwgom kopen en hebben we zelfs een ruim assortiment kinderkauwgom, inclusief de ogenschijnlijk behaarde Camel Balls van Fini. Maak kennis met ons assortiment en kies uw persoonlijke favorieten uit.