Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kinderkauwgom

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderkauwgom kopen bij 4UStore

Kinder kauwgom moet natuurlijk aan een aantal andere eisen voldoen dan de kauwgom die de grotere mensen verorberen. Van muntkauwgom zijn die kleine mensjes dan ook niet zo gek, maar van zoet en suiker worden ze dan weer wild. Ook fruitsmaakjes doen het bij kinder kauwgom altijd goed. Ten slotte moet kinder kauwgom ook nog eens grappig en leuk zijn. Kunnen ze er tijdens al dat gekauw ook nog eens lekker mee pronken op de speelweide.

De leukste kinder kauwgom koopt u bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u alvast kinderkauwgom die aan al deze eisen voldoet. Onze kinder kauwgom komt in de meest uiteenlopende smaakjes, zoals watermeloen, citroen, framboos, aardbei en cola. Daarnaast is de kinder kauwgom natuurlijk ook in leuke uitvoeringen te verkrijgen. Denk maar aan de Burger Gum, een kinder kauwgom in de vorm van een hamburger. Let wel op dat de zoete ketchup de kleertjes niet bevuilen! Ook de bekende Bubble 'n Roll of de grappige Camel Balls, bruine kauwgomballen die gevuld zijn met een zuur kwakje, zijn bij ons verkrijgbaar.

Plezier voor alle kindjes

4UStore is een online snoepgroothandel waar u alles vindt voor zowel grote als kleine kindjes. Onze rijke collectie kinder kauwgom hoort daar natuurlijk bij, maar ontdek vooral ook ons ander snoepgoed waarmee u hoe dan ook goed scoort bij de allerkleinsten.