Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Vegetarisch
  1. Nee (5)
Prijs
  1. 19
    22
Merk
  1. Astra (3)
  2. Frisia (2)

Astra Sweets

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Kilozakken snoep kopen van Astra Sweets

De snoepen van Astra Sweets worden in meer dan 25 landen verkocht. Deze fabrikant heeft dan ook een aantal bekende lekkernijen in z'n assortiment zitten. Zo verkoopt Astra Sweets gombeertjes, maar ook Astra Candy perziken en Astra Candy bladaardbeien. Daarnaast heeft Astra Sweets een mooie collectie aan dropsnoepgoed, waaronder de Astra Candy Salmiak Schildpadden en de Astra Candy Dropmuizen. Echte lekkernijen waar jong en oud van houden!

Als online snoepgroothandel bieden wij van 4UStore de verschillende variëteiten van Astra Sweets aan. Al dit snoepgoed van Astra Sweets wordt dan ook geleverd in kilozakken van 3 kilogram. Het gaat om voordelige grootverpakkingen die ideaal zijn voor het maken van snoepzakken of voor de verkoop van schepsnoep. Ook grotere hoeveelheden behoren zeker tot de mogelijkheden. Bij grote bestellingen leveren we gratis.

De kwaliteitsvolle en duurzame Astra Candy

Bij Astra Sweets besteden ze veel aandacht aan de duurzaamheid van hun zoetigheden. Het gebruik van palmolie wordt bijvoorbeeld beperkt om zo het behoud van het regenwoud mogelijk te maken, terwijl snoepafval wordt verkocht voor dierenvoeding. Als nullozer wordt het afval en spoelwater onder andere gebruikt door lokale boeren en door installaties voor bio-energie. Dat maakt de Astra Candy dubbel zo smaakvol.

Meer dan alleen de kilozakken van Astra Sweets

De Astra Sweets worden vaak gebruikt als schepsnoep en hun voordelig prijskaartje speelt daar natuurlijk een belangrijke rol in. Bent u op zoek naar een ruime collectie schepsnoep? Weet dan dat wij meer verkopen dan alleen de kilozakken van Astra Sweets. Ook voor kilozakken van andere merken bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Ontdek het aanbod en bekijk ook zeker even de kilozakken van onderstaande merken.