Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 48
    49
Merk
  1. Venco (1)

Venco

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Kilozakken van Boerderijdrop Venco kopen bij 4UStore

Venco heeft natuurlijk al een lange dropgeschiedenis achter de rug. Meer dan 135 jaar intussen! Hun aloude passie voor drop is echter nog steeds in al hun producten terug te vinden. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen, zijn er speciale kilozakken met extra veel drop. Onder andere de Boerderijdrop Venco is in zo'n kilozakken verkrijgbaar. Wij zijn alvast fan. Uw klanten toch ook?

Maak kennis met de Venco Boerderijdrop

De Venco Boerderijdrop is een stevige en ietwat zoute drop met boerderijfiguurtjes zoals tractoren en hanen. De Venco Boerderijdrop is gemaakt van een zuiver dropextract en bevat daarnaast ook anijs en salmiak. Hierdoor blijft de smaak van de Venco Boerderijdrop veel langer hangen. Deze stevige, zoute drop is dan ook een aanrader voor iedere dropliefhebber die op zoek is naar een stevige en authentieke smaak. Deze authentieke dropsnoepjes komen bovendien in grote kilozakken, ideaal voor grootverbruikers of voor de verkoop van schepsnoep. Daarnaast kan de Venco Boerderijdrop ook uitstekend in gerechtjes worden verwerkt.

Meer dan alleen de Boerderijdrop Venco online kopen

Naast de Boerderijdrop Venco kunt u in deze dropwebshop ook talloze andere dropsoorten kopen. Het gaat daarbij niet alleen om de authentieke drop van Venco, maar ook om uitstekende alternatieven voor deze smakelijke drop. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek ook de andere dropsoorten die u hier kunt aanschaffen, telkens aan de uitstekende voorwaarden die u van 4UStore gewoon bent.