Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Klene

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kilozakken met Salmiak riksen en Klene Engelse drop

Wie denkt aan Klene denkt natuurlijk aan de Salmiak riksen en de Klene Engelse drop. Anderzijds heeft deze producent veel meer te bieden dan louter Salmiak riksen en Klene Engelse drop. Ook op deze pagina vindt u talloze varianten die net zo lekker zijn. Daarnaast vindt u in deze dropwebshop natuurlijk ook een aantal uitstekende alternatieven.

Kilozakken met Salmiak riksen

De Salmiak riksen van Klene zijn echte klassiekers. Het zijn zachte dropsnoepjes die een typerende zoute salmiaksmaak hebben. Deze Salmiak riksen zijn gemaakt volgens het authentieke recept en zijn zacht binnen en knapperig aan de buitenkant. Klene is niet van plan om hun aloude waarden te veranderen en alzo ziet u op de Salmiak riksen nog steeds de gulden verschijnen. Deze Salmiak riksen van Klene worden geleverd in grote Klene-kilozakken van 6 kilogram. Hierdoor zijn deze Salmiak riksen ideaal voor grootverbruikers die graag genieten van zakelijke voorwaarden.

Klene Engelse drop

Naast de Salmiak riksen doet ook de Klene Engelse drop het al langer goed. Klene Engelse drop maakt enkel gebruik van de beste ingrediënten en is 100% vrij van kunstmatige toevoegingen. De Klene Engelse drop speelt met verschillende kleuren, smaken, soorten en maten, maar is altijd heerlijk lekker. Elke snoepje in de verpakking Klene Engelse drop is heerlijk en heeft een zachte textuur. Net zoals de Salmiak riksen is ook de Klene Engelse drop verkrijgbaar in kilozakken van 6 kilogramman.

Andere drop kopen bij 4UStore

Naast de Salmiak riksen en de Klene Engelse drop vindt u op deze pagina eveneens kilozakken met muntdrop van Klene. Het is een milde, zoete drop in muntvorm. Bent u op zoek naar drop van andere merken? Ook dan bent u bij deze dropwebshop aan het juiste adres. Hier vindt u drop van uiteenlopende producenten en in diverse hoeveelheden.