Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 41
    42
Merk
  1. Katja (3)

Katja

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Katja-kilozakken en biggetjes snoep kopen bij 4UStore

Katja staat natuurlijk bekend omwille van lekkere biggetjes snoep, maar anderzijds heeft Katja nog een aantal andere overheerlijke snoepproducten. Deze snoepproducten zijn bij ons verkrijgbaar in extra grote kiloverpakkingen. Zoals steeds lichten we het assortiment graag voor u toe.

Over het biggetjes snoep van Katja

Het bekendste snoep van Katja is misschien nog wel het biggetjes snoep. Vooral omdat het biggetjes snoep van Katja geen dierlijke gelatine, vaak afkomstig van varkenshuiden, bevat. Door te kiezen voor het biggetjes snoep van Katja spaart u met andere woorden het leven van roze biggetjes. Dat is meer knuffelplezier op de dierenboerderij! Desondanks blijven deze varkentjes van Katja heerlijk lekker. Het gaat dan ook om lekkere fruitgums die gemaakt zijn van echt fruitsap, met enkel natuurlijke smaak- en kleurstoffen. De oortjes van het biggetjes snoep hebben bovendien telkens een andere smaak, met keuze uit onder meer aardbei, kers of framboos. Ten slotte is het biggetjes snoep van Katja ook nog eens glutenvrij. Eigenlijk kan iedereen genieten van het biggetjes snoep van Katja en daarom bieden we het dan ook aan in grote kilozakken van niet minder dan 6 kilogram.

Andere kilozakken van Katja

Katja produceert natuurlijk meer dan alleen het bekende biggetjes snoep. Ook de andere snoepwaren van Katja zijn vrij van dierlijk gelatine en zijn vegetarisch. Een aantal van hen zelfs veganistisch (bevatten geen melk en bijenwas). U gebruikt ze bijvoorbeeld als schepsnoep in de winkel. Naast het biggetjes snoep kunt u bij ons onder andere de Mix Matjes kopen, net zoals de Dropharingen of de Kokindjes. En net zoals het biggetjes snoep koopt u ook deze snoepen in kilozakken van 6 kilogram.

Extra kilo's snoepgoed aan extra voordelige prijzen

Onze kilozakken snoepgoed zijn er speciaal voor grootverbruikers zoals snoepwinkels. U schaft ze voordelig aan en geniet daarbij van uitstekende voorwaarden, zoals gratis verzending of betalen op rekening. Niet alleen het Katja-snoep kunt in kiloverpakkingen kopen, maar ook snoepgoed van talloze andere fabrikanten. Ontdek het op deze website of surf verder naar een van onderstaande pagina's.