Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 49
    50
Merk
  1. Anta Flu (1)

Anta Flu

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Kilozakken Anta Flu snoepjes kopen bij 4UStore

De Anta Flu snoepjes zijn niet alleen lekker, maar zorgen ook voor een frisse adem en verzorgen de keel. Verfrissend, lekker en verzorgend: het hoeft niet te verbazen dat u graag meerdere kilo's Anta Flu snoepjes koopt. Bij 4UStore hoeft dat alvast geen probleem te zijn. U koopt de Anta Flu snoepjes in extra grote verpakkingen van 5 kilogram. Omdat de Anta Flu snoepjes individueel verpakt zijn, zijn ze ideaal om uit te delen. Natuurlijk kunt u deze Anta Flu snoepjes in een waspapieren wikkel ook als schepsnoep verkopen.

Over de Anta Flu snoepjes

De Anta Flu snoepjes zijn oer-Nederlandse keelpastilles die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn. De klassieke Anta Flu snoepjes hebben een smaak van salmiak en drop, maar bevatten ook een vleugje menthol voor een frisse adem. Deze Anta Flu snoepjes zijn zowel vegan als glutenvrij, terwijl ze geen kleurstoffen bevatten en enkel gezegend zijn met natuurlijke aroma's. Deze Anta Flu snoepjes zijn ook in een suikervrije variant verkrijgbaar. Daarnaast zijn de Anta Flu snoepjes eveneens in andere uitvoeringen verkrijgbaar, zoals Anta Flu Eucalyptus Menthol (houdt ook de luchtwegen vrij), Mint Menthol (voor een extra frisse adem), Drop Menthol (dubbel zo lekker), Honey Lemon Menthol (de smaak van honing en citroen), Ginger Orange Menthol (de smaak van gember en sinaasappel) en Mint Menthol Suikervrij (gezoet met stevia). Voor welke variant u ook kiest: met onze kiloverpakkingen heeft u altijd voldoende Anta Flu-keelpastilles in huis.

Online keelpastilles kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u niet alleen de keelpastilles van Anta Flu. Wij bieden talloze keelpastilles aan van merken als Vicks, Klene en Bentasil. U koopt ze aan uitstekende voorwaarden, betaalt geen verzendkosten bij grote bestellingen en betaalt gewoon op rekening (enkel voor zakelijke klanten). Bestel vandaag nog uw keelpastilles.