Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 52
    53
Merk
  1. King (1)

King

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Extra veel kilo's King pepermuntballen kopen bij 4UStore

De King pepermuntballen zorgen zowel voor een fysieke als voor een mentale opfrisser. De King pepermuntballen bevatten natuurlijke pepermuntolie en er werden geen kleurstoffen aan toegevoegd. Ze kunnen diverse doeleinden dienen. Zo zijn er restaurants die ze aan hun gasten aanbieden na een zware of pittige maaltijd die geurtjes kan veroorzaken. U kunt ze echter ook als schepsnoep aanbieden of u kunt er gewoon iedereen op kantoor van laten genieten! Dankzij zakken van 1 kilogram heeft u in ieder geval ruimschoots voldoende King pepermuntballen, of u nu wilt delen of niet.

De verfrissende werking van de authentieke King pepermuntballen

Alle King pepermuntballen zijn gemaakt van pepermuntolie. Deze pepermuntolie zorgt voor een verfrissende en verkoelende werking en wordt gewonnen uit de pepermuntplant. Het is dan ook een overheerlijk natuurproduct met een frisse en bijzondere smaak. De King pepermuntballen vertrekken van het authentieke recept zoals het door de gereformeerden tijdens ellenlange preken werd gegeten. Als koning van de Nederlandse pepermunten mogen de authentieke King pepermuntballen eigenlijk nergens ontbreken, wees daar maar zeker van.

Andere producten van uw pepermuntgroothandel

4UStore is een pepermuntgroothandel met een rijk assortiment aan pepermuntjes en dit van verschillende merken. Niet allemaal zijn ze verkrijgbaar in even grote kilozakken, maar dat maakt ze zeker niet minder lekker. Ontdek de andere pepermuntproducten en plaats vandaag nog uw bestelling.