Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Funny Candy

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kindersnoep van Funny Candy kopen bij 4UStore

Het merk Funny Candy is bij kinderen wellicht geen onbekende. Onder de merknaam Funny Candy wordt er namelijk heerlijk snoepgoed op de markt gebracht. Met hun knotsgek snoepgoed gaan ze nog een stapje verder. De snoepjes van Funny Candy komen dan ook in de meest uiteenlopende verpakkingen en verschijningsvormen. Zo kunt u bijvoorbeeld het snoep van Funny Candy kopen in kleine jerrycans, in milkshakeverpakkingen en zelfs in lichtgevende omhulsels. De hoeveelheid snoep is bij Funny Candy al eens beperkt, terwijl kinderen het door het speeltje dubbel zo leuk vinden. In ieder geval komt het kindersnoep van Funny Candy altijd in mooie uitstaldozen die het heel goed doen in de snoepwinkel.

Funny Candy: knotsgekke concepten voor kinderen

Hoewel het bij FunnyCandy om knotsgek snoepgoed gaat, gaan ze nooit over de schreef. Al het snoepgoed van Funny Candy, ongeacht of u nu kiest voor de FunnyCandy Fire Pomp Spray of voor de FunnyCandy Fizz Trio, is uitermate geschikt voor kinderen. Daarnaast hebben ze bij Funny Candy ook snoepgoed dat dienst kan doen als geboortesnoep. Een voorbeeld daarvan is de Funny Candy Fun Bottles. Dit is een grote papfles met daarin allemaal kleinere papflesjes met fruitsnoepjes. Voor een ander voorbeeld verwijzen we naar de FunnyCandy Baby Sucker, een combinatie van een fopspeenlolly met een zuur poeder als dip. Het zijn net dergelijke originele verschijningsvormen die de populariteit van Funny Candy verklaren.

De online groothandel voor al uw snoep

Als online snoepgroothandel bieden wij u een heel ruime keuze aan snoepgoed aan. We beperken ons daarbij niet alleen tot knettergek kindersnoepgoed van merken als Funny Candy, maar bieden ook andere (kinder)snoep aan. Ons snoepgoed is verkrijgbaar in silo's, snoepzakken en kilozakken. Ook doosjes met snoep en snoepgoed in cadeauverpakkingen treft u bij ons aan. Onder andere op onderstaande pagina's kunt u meer lezen over ons snoepgoed.