Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Vegetarisch
  1. Ja (6)
  2. Nee (2)
Prijs
  1. 6
    188
Merk
  1. Frisia (8)

Frisia

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Silo's met Frisia spekken kopen bij 4UStore

Wanneer het over Frisia gaat, denken we natuurlijk al snel aan de bekende roomvanillesnoepjes. Toch heeft Frisia meer te bieden dan alleen haar roemrijke Frisia spekken. Bij ons is het allemaal zowel in snoepzakken als in grote silo's te verkrijgen. Hieronder leggen we het een en ander voor u uit.

Silo's met ruitspekken van Frisia

De Frisia spekken vindt vrijwel iedereen lekker smaken. Dat komt uiteraard omdat er veel verschillende soorten Frisia spekken zijn. De ruitspekken zijn bijvoorbeeld heel populair. Deze Frisia spekken zijn gemaakt van de beste roomvanille en hebben uitnodigende kleurtjes. Deze Frisia spekken worden veelvuldig gebruikt in de horeca. U gebruikt ze bijvoorbeeld voor het maken van een kleurrijke marshmallowpannenkoek. Ook bij een leuke freakshake staan deze Frisia spekken heel goed. Bij ons koopt u deze Frisia spekken in extra grote hoeveelheden waardoor u absoluut niet spaarzaam hoeft te zijn.

De verdraaid lekkere kabelspekjes van Frisia

Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook andere Frisia spekken kopen. Denk bijvoorbeeld aan de kabelspekjes van Frisia. Ook hier werd er gekozen voor hoogwaardige roomvanille, maar dan in een verdraaid lekker spekje. Net zoals de ruitspekken komen ook deze Frisia spekken in extra grote silo's. Omdat deze Frisia spekken individueel verpakt zijn, zijn ze ook geschikt om uit te delen. Leuk, zo'n snoepje voor de grote en kleine kinderen in de kantine.

Andere spekken kopen bij 4UStore

4UStore is een online snoepgroothandel en dus kunt u bij ons meer kopen dan alleen de bekende Frisia spekken. Ook de zure UFO's van Frisia zijn bijvoorbeeld bij ons verkrijgbaar, net zoals de Hot Lips en de Blauwe Ogen. U koopt ze niet alleen in grote silo's want wij hebben ook leuke snoepzakken boordevol Party Mallows. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk nog talloos ander snoepgoed en beperken we ons heus niet alleen tot de snoepen van Frisia. Neem een kijkje op deze website en maak kennis met ons assortiment.