Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (20)
Vegetarisch
 1. Ja (7)
 2. Nee (20)
Prijs
 1. 9
  30
Merk
 1. Haribo (26)
 2. Red Band (1)

Haribo

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Uw favoriete Haribo silo kopen bij 4UStore

Speciaal voor grootverbruikers kunt u nu ook een Haribo silo kopen. Zo'n Haribo silo bevat extra veel snoepgoed in een stevige verpakking. Denk daarbij aan een Haribo silo met 150 Witte Muizen of een Haribo silo met 650 gram Kindermix. Het voordeel van een Haribo silo is natuurlijk dat u de verpakking telkens weer opnieuw hygiënisch kunt afsluiten en de snoepjes langdurig lekker blijven, terwijl u altijd voldoende snoepgoed voorradig heeft. Bovendien koopt u zo'n Haribo grootverpakking ook nog eens extra voordelig in. U gebruikt een Haribo silo bijvoorbeeld voor het maken van snoepzakjes bij een verjaardagsfeestje, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon aan het personeel aanbieden.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Van elk Haribo-snoepje hebben wij wel een Haribo grootverpakking beschikbaar. De snoepjes worden in principe per soort aangeboden in een Haribo silo. Zo kunt u bijvoorbeeld een Haribo silo met zure perziken kopen of u kunt de voorkeur geven aan de bekende schuimaardbeien. Daarnaast verkopen we een Haribo grootverpakking met een leuke kindermix. Deze Haribo grootverpakking is ideaal voor de twijfelaars want het bevat een mix van diverse fruitgom- en dropsnoepjes met smaken als passievrucht, appel of aardbei. Deze Haribo grootverpakking is ideaal voor het vullen van snoepzakjes omdat u dan meteen een gevarieerd snoepzakje heeft.

Altijd een geschikte Haribo grootverpakking

Bent u op zoek naar een grabbeldoos waaruit de kleinsten een snoepje mogen halen? Dan is niet elke Haribo silo even goed geschikt. Hygiëne, weet u wel. Anderzijds verkopen we een Haribo grootverpakking met zakjes goudberen. Deze Haribo silo bevat 100 apart verpakte zakjes met gumberen in de smaken aardbei, citroen, framboos, appelsien en ananas. Bent u op zoek naar andere apart verpakte snoepjes? Neem dan zeker even een kijkje op onderstaande pagina's.