Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (23)
Prijs
  1. 16
    42
Merk
  1. Katja (24)

Katja

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Katja snoep kopen bij 4UStore

Katja snoep bestaat uit een ruime collectie verantwoord snoepgoed. Dit snoepgoed is minstens vrij van dierlijk gelatine, maar er zijn ook varianten die zelfs volledig vegan zijn. Het meest bekende product is het Apenkoppen snoep van Katja, maar ook andere Katja snoep is bij ons verkrijgbaar.

Toegankelijk en lekker veggie of vegan Katja snoep

Het Katja-snoepgoed is volledig vrij van dierlijke gelatine en is 100% veggie. Hierdoor is het Katja snoep heerlijk toegankelijk, ook voor moslims en vegetariërs. Bovendien is Katja snoep niet alleen vrij van gelatine, maar wordt het enkel gemaakt op basis van de beste natuurlijke ingrediënten.

Een deel van het Katja snoep is wel veggie, maar niet vegan. Dit komt omdat er in sommige soorten Katja snoep melk zit, zoals in de Yoghurtgums. Daarnaast werd er bij verschillende soorten Katja snoep bijenwas gebruikt om plakkerige vingers te voorkomen. Het Katja snoep dat echter een superlekker suikerlaagje heeft, heeft zo'n bijenwas niet nodig. Daarom is een groot deel van het Katja snoep ook vegan. Het gaat onder andere om de Dropharingen, de zure matjes, de zure sticks, SalloS Rfresh, SalloS Xtreme, VolFruit Aardbei en VolFruit Bosvruchten. Het mag écht door iedereen worden gegeten. Gelukkig maar.

Verschillende soorten Katja snoep

Hoewel het Katja snoep geen dierlijke gelatine bevat, zijn diertjes er toch veelvuldig aanwezig. De bekendste onder het Katja-snoepgoed is dan ook het Apenkoppen snoep van Katja. Apenkoppen snoep bestaat uit een mix van banaan en zachte drop en is 100% veggie. Het Apenkoppen snoep ziet er leuk uit en wordt geapprecieerd door groot en klein. Het Apenkoppen snoep van Katja is bij ons verkrijgbaar in zakjes van 70 of 300 gram. Daarnaast kunt u bij ons ook het andere Katja snoep vinden, zoals de Katja Biggetjes of de leuke Katja Zoo Mix met roze olifantjes!

Ander verantwoord snoepgoed bij 4UStore

Naast het lekkere Apenkoppen snoep en het verantwoorde Katja-snoepgoed vindt u bij 4UStore nog ander verantwoord snoepgoed. Neem daarom een kijkje op onderstaande pagina's waar u meer vegetarisch snoepgoed aantreft.