Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (9)
  2. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Nee (12)
Prijs
  1. 19
    33
Merk
  1. Klene (12)

Klene

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Snoepzakken van Klene kopen bij 4UStore

Klene heeft een ruim assortiment aan snoepgoed. De bekendste snoepjes zijn natuurlijk Ademin, muntdrop en de bekende Salmiakriksen. Toch biedt deze producent nog heel wat ander snoepgoed aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een lijn met anijsdrop, drop met tuinkruiden, winegums en toffees. Bij 4UStore vindt u in ieder geval een ruime collectie snoepgoed van Neerlandsch eenige echte en dit in extra grote hoeveelheden, waarbij u natuurlijk geniet van scherpe prijzen.

Klene Suikervrij online kopen

U kunt een groot deel van het assortiment van Klene suikervrij kopen. Denk daarbij aan Suikervrije Muntdrop, Suikervrije Groentjes, Suikervrije Dropliefde of de Suikervrije Honingbijtjes van Klene. Klene Suikervrij is net zo lekker als de klassieke snoepjes van Klene, maar bevatten geen suikers en minder calorieën. Zoetstoffen als stevia zijn natuurlijk wel gewoon aanwezig en maken zoet wat zoet moet zijn.

Geschikt voor vegetariërs

In de lijn Klene Suikervrij zijn er aantal snoepzakken die ook geschikt zijn voor vegetariërs. Het gaat om Klene Suikervrij Honingbijtjes, Klene Suikervrij Lauriertjes, Suikervrije Dubbelzoute Dobbelstenen, Suikervrije Zoethouten Hartjes, Suikervrije Zoute Ovaaltjes en Suikervrije Zoete Zonnetjes. Deze producent kiest dan ook voor een ruim assortiment waarbij iedereen, ongeacht overtuiging of voorkeur, lekker kan smikkelen.

Andere producten bestellen bij uw online dropgroothandel

4UStore is een online dropgroothandel met een rijkelijk aanbod aan drop. Harde drop en zachte drop zijn rijkelijk aanwezig, net zoals smaken als salmiak, honing, zoet en zout. En wat dacht u van onze snoeperige drop? Neem snel een kijkje op deze website en bestel vandaag nog lekker veel drop.