Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (10)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
  2. Nee (10)
Prijs
  1. 18
    44
Merk
  1. Napoleon (11)

Napoleon

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Napoleon snoep kopen bij 4UStore

De Napoleon zuurtjes werden in 1912 gemaakt door bakker Louis uit de Antwerpse Hoogstraat in België. Hij maakte een citroenzuurtje en vernoemde het naar Napoleon Bonaparte omdat zijn concurrent ook een snoepje had gemaakt die hij naar Julius Caesar vernoemde. Hoe dan ook werd zijn le bon bonbon ("het goede snoepje") goed gesmaakt en werd het al snel een internationaal succes. De Bonbon Aparte ("het aparte snoepje"), zoals zijn bijnaam tegenwoordig luidt, bestaat zoals het klassieke recept nog steeds uit een hard en bolvormig zuurtje met een op de tong smeltende poeder in de kern.

Een compleet assortiment Napoleon snoep

Deze Napoleon zuurtjes komen echter in allerlei smaken. De klassieke Napoleon zuurtjes met citroensmaak zijn natuurlijk nog steeds van de partij, maar daarnaast zijn er ook wijnballen, Napoleon-lolly's en smaken als appel, sinaasappel en salmiak. Het gaat bovendien ook verder dan Napoleon zuurtjes want tegenwoordig kunt u ook zoet of zelfs zout Napoleon snoep kopen. Bij 4UStore vindt u in ieder geval een rijke collectie aan Napoleon snoep. Zoals steeds is het Napoleon snoep individueel verpakt, maar wij leveren ze wel in extra grote zakken zodat u geniet van de scherpste prijzen.

Online snoepgroothandel voor meer dan alleen Napoleon snoep

Wilt u naast Napoleon snoep en Napoleon zuurtjes ook ander snoep kopen? Als online snoepgroothandel hebben wij een ruim assortiment snoepgoed. In onze webwinkel koopt u dan ook andere snoepzakken boordevol lekkers. Bekijk zeker even het assortiment en bestel al uw snoep op rekening.