Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (6)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (6)
Prijs
  1. 10
    40
Merk
  1. King (8)

King

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

King pepermunt kopen bij 4UStore

Als koning van de pepermuntjes kan King pepermunt natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Deze royale pepermuntjes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo is er King Pepermunt Extra Strong, de King pepermunt die u rijkelijk beloont met een muntsmaak. Of u kiest natuurlijk voor de klassieke pepermunt King ballen, de natuurzuivere pepermuntballen met een weelderige mentholtoevoeging. Welke pepermunt King uw hart ook verovert, een ultieme smaakbeleving is altijd gegarandeerd.

De pepermuntjesgroothandel voor de beste lekkernijen

King pepermunt is in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor de handige zakjes, deze zijn ideaal om te delen. De potjes pepermunt staan dan weer goed op uw bureau of aan de kassa. Af en toe even toetasten en u de koning te rijk wanen! En dan zijn er natuurlijk nog de pepermuntrollen. Uiteraard kunt u met zo'n rolletje pepermunt King proeven op de trein, maar ook op de fiets, in de auto of na het eten op restaurant. Ideaal voor uzelf, het personeel of om te verkopen! En bij 4UStore koopt u ze alvast aan uitstekende voorwaarden in.

Al uw favoriete pepermuntjes in een enkele klik bestellen

Als online pepermuntgroothandel vindt u bij 4UStore een rijke collectie aan pepermuntjes van de meest uiteenlopende merken. Natuurlijk mocht voor onze collectie pepermunt King niet ontbreken, maar daarnaast vindt u bij ons ook talloze andere merken terug. Denk daarbij aan merken als: