Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (4)
Vegetarisch
 1. Ja (18)
 2. Nee (4)
Prijs
 1. 5
  41
Merk
 1. Fruittella (1)
 2. Mentos (21)

Mentos

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Mentos rollen kopen bij 4UStore

De Mentos rollen passen perfect in een broekzak en zorgen meteen voor een frisse en smaakvolle ervaring. Alle Mentos rollen bevatten 11 tot 14 afgeplatte dragees met een zachte vulling. De Mentos rollen zijn verkrijgbaar in talloze smaken, zoals mint, eucalyptus, drop en fruit. Ook kunt u kiezen voor de regenboogsnoeprollen van Mentos. Deze snoeprollen van Mentos bevatten verschillende snoepjes met verschillende smaakjes. In de fruitige Mentos rollen vindt u de smaken sinaasappel, aardbei en citroen. Hierdoor kan men heerlijk afwisselen.

Uiteenlopende soorten Mentos rollen

Wereldwijd worden de smaken munt en gemengd fruit het vaakst verkocht. In Nederland doen ook de Mentos rollen met dropsmaak het goed. Deze snoeprollen van Mentos worden enkel verkocht in Nederland en Frankrijk. Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze andere smaken die minder populair zijn, zoals krenten, perzik, cola en kaneel. Bij 4UStore vindt u in ieder geval een breed assortiment Mentos rollen met uiteenlopende smaken, waaronder alle populaire snoepjes van Mentos.

Andere snoeprollen kopen bij 4UStore

De Mentos rollen hebben het voordeel dat klanten ze eenvoudig overal mee naar toe nemen. Ze kopen ze in de krantenwinkel, in de kantine of in het tankstation. Hierdoor gaan ze vlot over de toonbank. Ook voor andere snoeprollen is dat het geval. Bij 4UStore kunt u dan ook meer dan alleen de snoeprollen van Mentos kopen. Neem een kijkje op onze website en ontdek welke andere snoeprollen er zoal verkrijgbaar zijn.