Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (2)
Prijs
  1. 24
    51
Merk
  1. Schuttelaar (5)

Schuttelaar

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Schuttelaar snoep kopen bij 4UStore

Het Schuttelaar snoep wordt al sinds 1918 gemaakt. Het was altijd al een ambachtelijk snoepje met een gevoel voor liefde en ook nu staat het hartje nog steeds centraal op iedere verpakking. Niet dat ze enkel maar hartjessnoep maken want met variëteiten als pepermuntballen, zoete roomboterwafels, dropstaafjes, fruitige gemengde peren, zachte en milde kaneelkussens, banaanaapjes en salmiakbrokken heeft iedereen zijn favoriete Schuttelaar snoep.

Vrij van schadelijke azo-kleurstoffen

Kenmerkend voor het Schuttelaar snoep is dat ze uitsluitend natuurlijke smaakstoffen en azo-vrije kleurstoffen gebruiken. Deze azo-kleurstoffen, vaak verdoken onder een aantal onopvallende E-nummers (E102, E104, E110, E122, E124 en E129), worden onder andere in verband gebracht met het ontwikkelen van ADHD en een aantal allergische reacties. Sinds enige tijd nemen producenten de waarschuwing "kan de activiteit of onoplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden" op de verpakking op, maar bij Schuttelaar snoep zijn deze schadelijke kleurstoffen hoe dan ook compleet afwezig. En dat is nog steeds de beste keuze.

Meer dan alleen Schuttelaar snoep kopen bij 4UStore

Het Schuttelaar snoep komt in zakjes van 155 tot 200 gram. Bij 4UStore koopt u ze in grootverpakkingen waarin telkens 18 zakjes zitten. Hierdoor heeft u altijd voldoende Schuttelaar snoep voorradig en koopt u ze aan de scherpste prijs in. Combineert u het Schuttelaar snoep graag met andere snoepzakken? Neem dan zeker even een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer snoepzakken vindt.