Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (14)
Vegetarisch
 1. Ja (26)
 2. Nee (14)
Prijs
 1. 4
  98
Merk
 1. Haribo (39)
 2. Lay's (1)

Haribo

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een Haribo snoepmix kopen bij 4UStore

Haribo is een Duits snoepmerk uit Bonn dat vernoemd is naar de oprichter Hans Riegel. De Haribo snoepmix wordt verkocht in meer dan honderd landen en is ook in Nederland extreem populair bij kleine en grote kinderen. Elke dag van het jaar rollen er ongeveer 160 miljoen Haribo-gummibeertjes uit de Haribo-fabrieken en dat zegt inderdaad wel iets over de populariteit van iedere Haribo zak. Natuurlijk is Haribo meer dan alleen de bekende gummibeertjes en heeft iedereen wel een favoriete Haribo snoepmix. Bij snoepgroothandel 4UStore kunt u vrijwel iedere Haribo snoepmix aanschaffen.

Online een Haribo snoepmix kopen

Voor de twijfelaars is een Haribo kindermix altijd een goed idee. De Haribo kindermix is een zoete mengeling van drop, fruitgom en alle favorieten uit de Haribo snoepmix. Zo'n Haribo snoepmix kan heel divers zijn. Dit gaat dan van zure perziken tot zoete kersjes. En natuurlijk mag een Haribo snoepmix met gummibeertjes niet ontbreken. Elk kindje heeft wel een favoriete Haribo zak en daarom kiezen wij van 4UStore voor een wel heel compleet assortiment.

Een kleine of grote Haribo zak kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u de Haribo snoepmix in verschillende formaten verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een kleine Haribo zak van 75 gram of zelfs voor een MaoMixx van 70 gram. Daarnaast is het ook mogelijk om een Haribo zak van 200 gram te bestellen of zelfs om te kiezen voor een Haribo zak van 250 gram. Zo'n Haribo zak is geschikt voor de verkoop in de kantine, maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het samenstellen van originele traktatiezakjes. Hoe dan ook koopt u iedere Haribo zak in bulk, waardoor u altijd voldoende snoepgoed heeft om te trakteren. Een extra voordeel is dan weer dat u hierdoor geniet van de scherpste prijzen.

Ander snoepgoed kopen bij online snoepgroothandel 4UStore

Als online snoepgroothandel bieden we natuurlijk meer aan dan alleen een Haribo zak met snoep. Ook voor ander snoepgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor uw traktatiezakjes koopt u naast uw favoriete Haribo zak bijvoorbeeld ook: