Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Lipton thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lipton thee kopen bij 4UStore

Lipton geniet voornamelijk bekendheid omwille van zijn Lipton Ice Tea, maar het beschikt ook over klassieke theeproducten. Meer nog: het is één van de grootste en bekendste theemerken ter wereld. In het assortiment Lipton thee op deze webwinkel vind je de meest populaire theesoorten van Lipton. Zoals steeds focussen we ons voornamelijk op grootverbruikers waardoor ze in extra grote hoeveelheden komen. Niet alleen impliceert dit meer theegenot, bovendien geniet je bij extra grote bestellingen ook gewoon van een heerlijk voordelige staffelkorting.

De verschillende soorten Lipton thee

De allereerste Lipton thee zag meer dan 125 jaar geleden het levenslicht. Sindsdien is het assortiment natuurlijk een stuk uitgebreider geworden. Zo zijn er maar liefst 50 soorten Lipton thee beschikbaar. De soorten Lipton thee die veelvuldig worden gedronken in België en Nederland, zijn uiteraard nadrukkelijk opgenomen in ons assortiment. Denk hierbij aan de groene Lipton thee, zwarte Lipton thee, de fruitige theevarianten van Lipton en de gewilde Earl Grey Lipton thee.

Met Lipton thee kies je voor duurzaam genot

Bij Lipton hebben ze de ambitie om al haar thee duurzaam het levenslicht te laten zien. De theeplantages van Lipton zijn dan ook de eerste theeplantages die door de Rainforest Alliance gecertificeerd werden. De lijn Yellow Label Lipton thee is een voorbeeld van een duurzame thee van Lipton. Uiteraard is deze Lipton thee ook opgenomen in ons assortiment. Ben je op zoek naar andere duurzame theeproducten? Neem dan ook even een kijkje tussen de Fairtrade- en gecertificeerde producten van Pickwick en Tea of Life.

Ook bij 4UStore bouwen we voortdurend aan een duurzaam en eerlijk assortiment. Meer informatie over hoe wij dat doen? Ben je vooral op zoek naar duurzame producten voor jouw onderneming? Neem dan even contact op met onze klantendienst waar we jou graag van extra informatie voorzien.