Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Teekanne

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Teekanne thee kopen bij 4UStore

Teekanne is een Duits bedrijf dat zich voornamelijk focust op de verkoop van thee. Het assortiment Teekanne thee is dan ook heel uitgebreid. Zo verkoopt dit bedrijf onder meer vruchtenthee, zwarte thee, witte thee, biologische thee, kruidenthee, groene thee, rooibosthee en diverse koude theedranken als de Fresh Apfel-Zitrone.

Diverse soorten Teekanne thee

De Teekanne thee is verkrijgbaar in de klassieke piramidezakjes waarbij u enkel nog maar even heet water hoeft toe te voegen. Met de theekan van deze producent is het zo gepiept. Toch kunt u ook voor andere producten bij hen terecht, want ze verkopen ook Teekanne thee voor hun Tealounge System. Dit is een automatische theezetter op basis van capsules. In combinaties met de capsules Teekanne thee is het nog sneller mogelijk om lekkere thee te zetten zonder dat men met piramidezakjes achterblijft. Het is een handige oplossing voor op kantoor, maar deze stijlvolle oplossing is ook geschikt voor in de kantine. Voor dit systeem verkoopt men onder meer zwarte thee, kruidenthee, vruchtenthee en groene thee.

Alternatieven voor de Teekanne thee

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht voor de Teekanne thee. Naast de Teekanne thee bieden wij namelijk nog thee aan van diverse andere merken. Zij hebben stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten en hoeven niet per se onder te doen voor de uitstekende thee van dit merk. Via onderstaande linkjes vindt u meer informatie over deze goede alternatieven.