Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 13
    24
Merk
  1. Kinder (3)

Kinder

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Kinder chocolade kopen bij 4UStore

Kinder chocolade is een chocoladereep die het goed doet bij de kleintjes, maar ook stiekem bij wie al een dagje ouder wordt. Oorspronkelijk werd de Kinder chocolade in Duitsland gelanceerd, maar al snel werd het ook in Nederland heel populair. De Kinder chocolade is in verschillende smaken en uitvoeringen verkrijgbaar. Bij 4UStore bestelt u ze in grootverpakkingen zodat u altijd voldoende Kinder chocolade op voorraad heeft.

Kinder Bueno

Kinder Bueno is de bekendste onder de Kinder chocolade. Deze chocoladereep heeft een unieke smaak en combineert een dun wafeltje met een melkachtige vulling, een zweem van hazelnoot en een mantel van de bekende Kinder chocolade. De klassieke Kinder Bueno wordt bovendien altijd verkocht met een streepje pure chocolade om het helemaal af te maken en is eenvoudig te breken in kleinere stukjes. Ook de variant Kinder Bueno White kunt u hier terugvinden. Deze chocoladereep heeft net dezelfde vulling maar dan wel met een mantel van witte chocolade en versierd met stukjes cacao. Kinderen zijn er gek van, maar ook sporters vinden ze lekker. Niet voor niets was voetballer Romelu Lukaku, de beste Belgische spits ooit, eerder al het gezicht van Kinder Bueno. Kinder Bueno is dan ook onmisbaar voor in uw (sport)kantine.

Kinder Maxi

Een ander bekend product van dit merk is Kinder Maxi. Het is net dezelfde Kinder chocolade als deze die u gewoon bent, maar dan wel een slag groter. Kinder Maxi is voorzien van een lekkere melkvulling en is in een speciale houdbaarheidsfolie verpakt. We leveren het in mooie etaleerdozen met daarin 36 repen die vrij zijn van transvetten en kunstmatige kleurstoffen.

Maak kennis met de andere candybars van 4UStore

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van heerlijke candybars hebben we goed nieuws: bij 4UStore vindt u een wel heel compleet aanbod. U krijgt hierbij de keuze uit de meest uiteenlopende candybars van de bekende en minder bekende merken en koopt ze aan uitstekende voorwaarden in. Voorts behoren grote hoeveelheden zeker tot de mogelijkheden. Neem een kijkje op deze website en plaats uw bestelling.