Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 27
    28
Merk
  1. Milka (1)

Milka

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Milka repen kopen bij 4UStore

Bij Milka draait het allemaal om de melkchocolade en dat is ook wat de paarse Milka-koe uitstraalt. De Milka chocoladereep wordt al langer goed gesmaakt. Naast de klassieke Milka chocoladereep produceert dit bedrijf ook lekkere candybars. Deze candybars zijn vaak heel innovatief en kunnen op veel enthousiasme rekenen.

De 3 Milka repen waar Nederland maar geen genoeg van krijgt

Met drie Milka repen is het assortiment van dit merk berperkt, maar net zo lekker. Deze drie Milka repen komen met een vulling van pinda en karamel, Oreo en Daim (het Zweedse chocolaatje dat vooral door IKEA wordt verkocht). Alle drie worden ze goed gesmaakt, maar de Milka Oreo reep is voor velen toch de favoriet. De Milka Oreo reep is gevuld met een zachte crème en zorgvuldig vermaalde Oreo-koekjes, het bestverkochte koekje op deze wereldbol. Het manteltje is er dan weer een van de lekkere Alpenmelkchocolade zoals u deze ook van de chocoladerepen gewoon bent. Deze Milka repen doen het goed in vendingautomaten en zijn zeker aan te bevelen.

Ontdek ook de andere aanraders van 4UStore

Naast Milka repen heeft dit wereldberoemde merk natuurlijk nog heel wat andere producten. Denk dan bijvoorbeeld aan de Milka chocoladereep, maar ook aan hazelnootpasta, pralines, brownies, chocoladekoekjes, paashazen en -eitjes, melklepeltjes, cookies, sneeuwballen en melocakes. In deze online snoepgroothandel vindt u een aantal van deze lekkernijen terug. Daarnaast hebben we ook nog talloze andere candybars die we graag onder uw aandacht brengen. Neem een kijkje op onderstaande pagina en laat u verbazen door al het lekkers.