Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 23
    24
Merk
  1. Milky Way (1)

MilkyWay

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Milky Way chocola kopen bij 4UStore

De Milky Way reep is een candybar met een nougat van mout, voorzien van een laag chocolade. Dit is althans de Europese variant want in veel landen wordt de nougat ook nog eens afgewerkt met een stevige laag karamel. Er is wel een speciale uitvoering met gezouten karamel verkrijgbaar, maar standaard komt onze Milky Way reep zonder karamel.

Ook verkrijgbaar als MilkyWay Crispy Rolls

De Milky Way reep is bovendien in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld de MilkyWay Crispy Rolls. De MilkyWay Crispy Rolls zijn niet te vergelijken met de klassieke Milky Way reep met moutnougat. Zo zijn de MilkyWay Crispy Rolls gevuld met melkroom en bedekt met chocolade. De MilkyWay Crispy Rolls worden over het algemeen goed gesmaakt door kinderen, terwijl volwassenen de voorkeur geven aan de klassieke Milky Way reep.

Culinaire mogelijkheden met Milky Way chocola

De Milky Way chocola is, net zoals de MilkyWay Crispy Rolls, goed te verwerken in allerlei desserts. Onder andere in cookies, cheesecake, brownies en zelfs in blondies vallen ze uitstekend te verwerken. Denk daarnaast aan een Milky-Way-shake, een milkshake met lekker veel karamelsaus en in stukjes gehakte Milky Way chocola. En ten slotte is er natuurlijk de overheerlijke bavarois van Milky Way. Er zijn best wel wat mogelijkheden te bedenken. Voor iedereen die creatief aan de slag wil gaan met deze candybar, bieden wij ze alvast in grootverpakkingen aan.

Nog meer zoetigheden kopen bij 4UStore

Natuurlijk vindt u in deze webshop meer dan alleen de verrukkelijke MilkyWay Crispy Rolls. Wij speuren voortdurend het melkwegstelsel af naar de lekkerste zoetigheden en bieden ze in grootverpakkingen aan. Onder andere Mars, de vierde planeet van het zonnestelsel, hebben we recent aan ons assortiment toegevoegd. Met Lion volgde er al snel een sterrenbeeld en nu we onze Frisia-UFO's uit onze silo hebben gehaald, doen we binnenkort vast wel een aantal nieuwe smakelijke ontdekkingen.