Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    23
Merk
  1. Smarties (1)

Smarties

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Smarties kopen bij 4UStore

Smarties zijn kleine chocoladesnoepjes die gemaakt zijn van de duurzame cacao van Nestlé. Deze snoepjes zijn voorzien van kleurstoffen die afgeven in de mond. Ze ogen hierdoor heel feestelijk en doen het altijd goed bij de kleintjes. Hoewel iedereen vaak zijn eigen favoriet kleurtje heeft, zijn het in feite allemaal dezelfde chocoladesnoepjes. Of dat is toch het geval in Nederland want in Engeland hebben de oranje Smarties bijvoorbeeld een sinaasappelsmaak. En ooit smaakten de bruine snoepjes naar koffie, maar dat vonden de kindjes maar niks.

Over de lekkere Smarties van Nestlé

Voor de Smarties worden sinds 2010 enkel nog natuurlijke kleurstoffen gebruikt die afkomstig zijn uit fruit- en plantenconcentraten. E120 werd toen uit de receptuur geschrapt, waardoor ze nu ook geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten en gelovigen van alle mogelijke strekkingen. De Smarties zijn wel nog steeds verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingen waaronder de bekende Smarties koker. Zo'n Smarties koker bevat 38 gram chocoladesnoepjes. Bij 4UStore is zo'n Smarties koker in een grootverpakking van 36 stuks verkrijgbaar.

Andere lekkere snoepjes kopen bij 4UStore

Sommigen vinden deze snoepjes de lekkerste die er zijn, maar anderen geven dan weer de voorkeur aan M&M's. En terwijl zij daarover kibbelen gaan nog anderen aan de haal met die andere kleine Maltesers-bolletjes. U hoeft in ieder geval niet te wanhopen want bij 4UStore vindt u ze allemaal. Ontdek zeker even het andere chocoladesnoep op de hieronder weergegeven pagina's.