Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 15
    61
Merk
  1. Ritter Sport (10)

Rittersport

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Rittersport chocola kopen bij 4UStore

Rittersport is een chocolademerk dat bekend staat om zijn vierkante chocoladerepen. De Rittersport chocola is dan ook ontworpen om in de binnenzak van een blazer te passen zonder lichter te moeten zijn of zonder te breken. Dit bedrijf heeft een patent op vierkante chocoladetabletten en is momenteel de enige chocoladefabrikant die vierkante chocolade mag verkopen. De vierkante chocola is hier te koop en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Verschillende soorten Rittersport chocola

De Rittersport chocola koopt u in uitvoeringen als melk met hele hazelnoot, alpenmelk, witte hazelnoot, rozijn hazelnoot en boterbiscuit. De favoriet voor velen is echter de Rittersport Puur Hazelnoot. Rittersport Puur Hazelnoot is gemaakt van 55% pure chocolade met daar knapperige, geroosterde hazelnoten doorheen. Dat geeft deze chocolade een lekkere bite. Zoals steeds komt ook Rittersport Puur Hazelnoot in een vierkante verpakking en is het ideaal voor onderweg.

Nog meer chocolade kopen bij 4UStore

Naast deze chocolade kunt u bij 4UStore natuurlijk ook chocolade kopen van diverse andere fabrikanten zoals Milka, die al jaren juridisch procedeert tegen het patent op de vierkante vorm. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek welke rechthoekige chocoladerepen en -tabletten eveneens bij ons te verkrijgen zijn.