Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (3)
Prijs
  1. 38
    71
Merk
  1. Toblerone (5)

Toblerone

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Toblerone kopen bij 4UStore

Toblerone is een chocoladereep die bekend is omwille van zijn unieke vorm bestaande uit kleine prisma's, gevormd naar de Zwitserse berg Matterhorn die samen met de Berner Oberlandse beer ook op de verpakking is afgebeeld. Deze bergjes Toblerone zijn eenvoudig af te breken en hierdoor kunt u perfect doseren of delen. In de klassieke reep zit in feite meer dan alleen chocolade. Naast melkchocolade bevat het per slot van rekening ook honing, amandel en nougat. De naam Toblerone is dan ook een kofferwoord dat enerzijds verwijst naar de oprichter Theodor Tobler en anderzijds naar het Italiaanse woord torrone, wat nougat betekent.

Toblerone wit, geel of zwart

De chocolade van Toblerone is verkrijgbaar in verschillende formaten. De meest voorkomende is Toblerone 100g, maar naast Toblerone 100g komen ook repen van 35 gram, 360 gram en zelfs 4,5 kilogram voor. Op deze pagina vindt u de uitvoering Toblerone 100g terug. Daarnaast komen deze chocoladerepen in verschillende kleuren en smaken. De klassieke versie met melkchocolade, honing en amandel komt in een gele verpakking, maar u vindt hier ook Toblerone Wit terug. Toblerone Wit is gemaakt van witte chocolade, maar verder bevat Toblerone Wit ook gewoon nougat en honing. Ten slotte is er ook een zwarte variant met zwarte chocolade, nougat en honing.

Andere chocoladerepen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore bieden we de chocoladerepen van diverse bekende en minder bekende merken aan. Het gaat om chocoladerepen die het goed doen bij consumenten en gegarandeerd een meerwaarde zijn voor kantines en vendingautomaten. Surf naar een van onderstaande pagina's voor extra producten die uw klanten, bezoekers of medewerkers echt wel zullen lusten.