Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (5)
Prijs
  1. 17
    63
Merk
  1. Côte d'Or (5)
  2. Milka (1)

Côte d'Or

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Chokotoff kopen bij 4UStore

Chokotoff is een snoepje van Côte d'Or. In het omhulsel van chocolade van Côte d'Or vindt u dan ook een vulling van zoete karamel. De Chokotoff is lekker om op te knabbelen, maar ook om in de mond te laten smelten. Hoe dan ook is Chokotoff een ideaal snoepje om dubbel zo lang te genieten van die chocolade met het olifantje. Wie het echt goed doet, kan er tot 10 minuten plezier aan beleven. Elke Chokotoff is individueel verpakt en is hierdoor geschikt om uit te delen in bijvoorbeeld de kantine. Het zijn kleine portietjes die perfect kunnen passen in een evenwichtig dieet.

Van grote zakken tot een grote Chokotoffdoos

De Chokotoff is verkrijgbaar met een omhulsel van pure chocolade van Côte d'Or of met een omhulsel van melkchocolade. Ze worden samen verpakt in grote zakken van 250 gram. Bij 4UStore leveren we ze in dozen met extra veel zakken en dit aan onze scherpe tarieven waar kantines en horecagelegenheden ons dankbaar voor zijn.

Daarnaast is er ook de Chokotoffdoos, -emmer of -cadeauverpakking. Soms gaat het om tijdelijke uitvoeringen voor de feestdagen. Dergelijke uitvoeringen nemen we natuurlijk ook gewoon op in ons assortiment.

Meer dan alleen Chokotoff kopen bij 4UStore

Naast de Chokotoffdoos en de grote zakken met Chokotoff vindt u bij ons nog talloos ander chocoladesnoepgoed. Zo heeft u altijd wat om uit te delen. Wilt u liever wat ander lekkers van Côte d'Or? Neem ook dan een kijkje in deze webshop.