Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (4)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 18
    43
Merk
  1. Kinder (5)

Kinder

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Kinder Surprise ei grootverpakking kopen bij 4Ustore

Het Kinder Surprise ei is een chocolade-ei met een kleine verrassing in de kern. Voor het eitje gebruikt men een dun laagje Kinder-chocolade, terwijl de speeltjes altijd thematisch zijn en voortdurend wijzigen. Sommige speeltjes zijn meteen speelklaar, maar er zijn ook speeltjes die eerst een beetje knutselwerk vergen. Ze komen dan met een kleine handleiding en stimuleren de cognitieve ontwikkeling van kinderen. Het hoeft alleszins niet te verbazen dat het Kinder Surprise ei het goed doet bij alle kinderen.

Kinder Suprise ei grootverpakking

Het Kinder Surprise ei is verkrijgbaar in de uitvoering T1 Standaard met diverse speeltjes en in de uitvoering T1 meisjes voor verrassend meisjesspeelgoed. Daarnaast zijn er soms nog allerlei andere limited editions te verkrijgen. Bij 4UStore kunt u altijd wel een nieuwe Kinder Surprise ei grootverpakking kopen. Zo'n Kinder Surprise ei grootverpakking bevat 72 chocolade-eitjes en een mooie thematische doos die het extra aanlokkelijk maakt voor de kinderen.

Lekkernijen voor kinderen kopen bij 4UStore

Kinderen zijn natuurlijk helemaal weg van het Kinder Surprise ei, maar bij 4UStore vindt u nog heel wat ander lekkers waar kinderen bij beginnen te watertanden. Via onderstaande pagina's maken we u wegwijs doorheen het assortiment en vindt u alvast een aantal must-haves voor elke kantine waar kinderen gretig over de vloer komen.