Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Vegetarisch
  1. Nee (4)
Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Mister Bubble (4)

Mister Bubble

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Lolly's van Mister Bubble kopen bij 4UStore

De lolly's van Mister Bubble worden ook wel eens kauwgomknotsen genoemd. Het is inderdaad zo dat er altijd wel een keuze moet worden gemaakt tussen kauwen of likken. En kiezen is verliezen. De lolly's van Mister Bubble hebben daarom een kauwgom in de kern, maar die kan pas na een flinke lik- en zuigbeurt worden bereikt. Hierdoor zijn de lolly's van Mister Bubble uniek in hun soort en doen ze het altijd goed bij zowel jong als oud.

Lekker veel lolly's van Mister Bubble

De lolly's van Mister Bubble worden in extra grote potten verkocht met daarin 100 individueel verpakte lolly's. Hierdoor kunnen de lolly's van Mister Bubble op talloze manieren worden aangeboden. De lolly's van Mister Bubble zijn bijvoorbeeld geschikt voor de verkoop als schepsnoep, maar kunnen ook individueel worden verkocht. Daarnaast worden ze ook vaak via snoepgrijpmachines aangeboden. Dubbele pret!

Heerlijk veel smaken

Deze kauwgomknotsen van Mister Bubble zijn verkrijgbaar in uiteenlopende smaken. Bij 4UStore heeft u bijvoorbeeld de keuze uit kauwgomknotsen met de smaken aardbei, cola of kersen. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde Painters die het allemaal extra bijzonder maken. Niet alleen is het een kauwgom en een lolly, maar ook nog eens een verfborstel om de tong en de lippen helemaal blauw mee te verven! En grappig dat de kleintjes het zullen vinden!

Ook afzonderlijk verkrijgbaar

Schrikt deze combinatie van Mister Bubble u af? Dan kunt u bij 4UStore ook kauwgom en lolly's apart aanschaffen. Eerst even likken en dan kauwen. Of omgekeerd. Maak kennis met ons ruim assortiment kauwgom en lolly's.