Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 22
    34
Merk
  1. Maltesers (3)

Maltesers

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Maltesers chocolade kopen bij 4UStore

Maltesers chocolade is een chocoladebolletje op basis van melkchocolade, met daarin een knapperige kern van mout ("malt"). Het zijn luchtige chocoladebolletjes en de Engelse slogan "The lighter way to enjoy chocolate" is dan ook heel toepasselijk. In de jaren '30 werd Maltesers chocolade zelfs verkocht als hulpje bij het afvallen omdat ze veel gezonder zijn dan gewone chocoladerepen, maar tegenwoordig hebben we natuurlijk veel betere dieetproducten en liposucties. Het blijven desondanks lekkere snoepjes die gewoon goed verkopen.

Meer informatie over de Maltesers chocolade

De Maltesers chocolade wordt in verschillende verpakkingseenheden verkocht. Het gaat onder andere om uitdeelzakjes, consumentenzakjes, plastic emmers en kartonnen dozen. Ze kunnen echter ook los worden verkocht, bijvoorbeeld in snoepwinkels. Bij 4UStore koopt u een doos Maltesers of extra veel stazakken met Maltesers chocolade. Maltesers chocolade is geschikt voor de rechtstreekse verkoop aan consumenten, maar sommige kantines verwerken ze ook in heerlijke cakes, koffie-chocoladetaarten of brownies. Heerlijk!

Nog meer chocoladesnoepgoed online kopen

Speciaal voor kantines, winkeltjes en andere grootverbruikers leveren wij al ons chocoladesnoepgoed in grootverpakkingen. Bovendien bieden we een heel breed assortiment aan waarbij er ruimschoots voldoende keuze is om uw cliënteel te plezieren. Ook als consument met een grote honger kunt u natuurlijk bij ons terecht. Bekijk in ieder geval even onderstaande pagina's en maak kennis met de andere chocoladesnoepjes die minstens even lekker zijn.