Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Affligem (1)

Affligem glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Het Affligem glas kopen bij 4UStore

Affligem is een Belgisch abdijbier. Het bedrijf is een onderdeel van Heineken. De bekendste variant is de blonde versie, maar het is ook verkrijgbaar in de uitvoeringen fris blond, tripel en dubbel. Daarnaast zijn er met Noël en Patersvat een aantal seizoenbieren. Het bier wordt niet alleen in België graag gedronken, maar het wordt ook geëxporteerd naar onder meer Nederland en Frankrijk. Het is zowel in flesjes als in vaten te verkrijgen. Maar voor welke uitvoering u ook kiest: u kunt het maar beter in Affligem glazen serveren. Maakt u zich vooral geen zorgen, want een Affligem glas kopen doet u ook gewoon bij ons.

De meerwaarde van de Affligem glazen

De Affligem glazen zijn speciaal voor dit bier ontworpen en dragen ook het kenmerkende logo. De officiële Affligem bierglazen hebben een inhoud van 30 cl en zijn niet vaatwasserbestendig. Ze hebben een typerende vorm met een brede voet. Deze vorm zorgt ervoor dat de geuren goed vrijkomen. De Affligem bierglazen zijn gemaakt op basis van machinaal glas. Ze zijn zowel geschikt voor de dubbel als de tripel en het blonde bier. De Affligem glazen zorgen voor een heel volle schuimlaag, wat typerend is voor een bier dat een tweede gisting op fles heeft doorgemaakt. De Affligem glazen zijn van een uitstekende kwaliteit en staan uw gasten toe om optimaal te genieten van hun abdijbier.

Andere bierglazen kopen bij biergroothandel 4UStore

Naast de Affligem bierglazen bieden wij nog talloze andere bierglazen en bierpullen aan. Als beproefde horecapartner hebben we een breed assortiment met scherpe prijzen. Het gaat hierbij niet alleen om bierglazen voor Belgische bieren, maar ook voor andere bieren uit Nederland of het buitenland. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de bierglazen die wij verkopen.