Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    35
Merk
  1. Heineken (4)

Heineken glazen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Heineken glazen kopen bij 4UStore

Het originele lagerbier van Heineken is wereldberoemd en komt niet alleen in flesjes, maar ook in blikjes of uit de tapkraan. Tevens heeft het een eigen niet-alcoholisch bier. Al sinds 1873 doet deze Nederlandse brouwerij er alles aan om de beste pils ter wereld te brouwen en te blijven brouwen. Het is meteen ook de reden waarom ze vinden dat hun bier uit de juiste Heineken glazen moeten worden gedronken. Enkel met de juiste Heineken bierglazen komt het bier helemaal tot zijn recht. Wij bieden verschillende soorten Heineken bierglazen aan, waaronder het Heineken fluitje, de Voerman en de Ellipse.

Een rijke collectie aan Heineken bierglazen

De Heineken glazen komen in allerlei uitvoeringen. Bekend is bijvoorbeeld het Heineken fluitje. Het fluitje is een typisch Nederlands glas dat langwerpig en smal is. Het voordeel van het Heineken fluitje is dat de schuimkraag langer wordt behouden. Het is een ideaal glas voor een lager of een pilsener. De Ellipse is dan weer iets smaller en groter. Het biedt ruimte voor 25 cl bier in plaats van 22 cl. Het is een populair glas dat ook heel stevig is. Hierdoor is het een populaire keuze voor in de kroeg. Hetzelfde kunnen we zeggen over het Voerman-glas, ook wel eens de Amsterdammer of het vaasje genoemd. Ten slotte kunt u ook opteren voor de Heineken glazen voor de alcoholvrije variant. Het heeft een 0.0-opdruk en een stijlvol design met de bekende ster als embossing.

Online biergroothandel voor al uw bieren en bierglazen

Of u nu kiest voor het Heineken fluitje of voor een vaasje: wij hebben een ruim assortiment met Heineken glazen. Als online biergroothandel vindt u bovendien ook talloze andere bierglazen bij ons terug en dit van Nederlandse en buitenlandse bierbrouwerijen. Hieronder vindt u een aantal populaire bierglazen terug.