Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    37
Merk
  1. Bolsius (26)

Bolsius Stompkaarsen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stompkaarsen kopen bij 4UStore

Een stompkaars is, zoals het woord het eigenlijk al mooi aangeeft, een kaars met een stompe kop. Zo'n stompkaars wordt ook wel eens een dinerkaars genoemd en is te herkennen aan de langwerpige cilindervorm. Wanneer u zich kaarsen voor ogen houdt, zijn stompkaarsen vaak de eerste soort waar u aan denkt. Het mooie aan een stompkaars is dat ze ongeacht hun typerend design toch in verschillende kleuren en hoogtes verkrijgbaar zijn. Hierdoor vindt u altijd een geschikte dinerkaars, maar bovendien kunt u verschillende stompkaarsen ook goed met elkaar combineren. U kunt bijvoorbeeld met verschillende hoogtes werken, wat uw interieur echt uniek maakt. Bij 4UStore kunt u uiteenlopende stompkaarsen verkrijgen. Uiteraard kunt u daarbij voor uw stompkaarsen Bolsius verkiezen.

Maak kennis met de Bolsius stompkaarsen

De Bolsius stompkaarsen behoren tot de populairste kaarsen voor kantines en horecaondernemingen. De Bolsius stompkaarsen zijn in verschillende hoogtes en diameters verkrijgbaar. Ook het aantal branduren kan daarbij sterk variëren, dus dit is eventueel iets om rekening mee te houden. Bij de Gouda-torpedokaarsen rekent u bijvoorbeeld op 9 branduren, terwijl de 20/7 Bolsius stompkaarsen tot ongeveer 75 branduren garanderen. Deze Bolsius stompkaarsen kiezen onder meer voor ivoorkleuren die heel toegankelijk zijn en in elk interieur passen. Ze laten zich ook heel goed combineren met glaswerk. Deze Bolsius stompkaarsen voldoen in ieder geval aan heel hoge kwaliteitsstandaarden en ze branden altijd mooi op, zonder dat ze daarbij walmen of roeten.

Groothandel voor kaarsen

4UStore is een groothandel voor kaarsen. Dit wil zeggen dat u de Bolsius stompkaarsen in extra grote dozen bij ons kunt aanschaffen, maar ook een kleine verpakking van zes stuks behoort tot de mogelijkheden. Buitendien impliceert dit ook dat we meer te bieden hebben dan louter Bolsius stompkaarsen. Neem daarom ook een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer kaarsen vindt, onder andere de kaarsen van Bolsius.