Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 12
    19
Merk
  1. De Molen (6)

De molen's banket

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Koekjes van De Molen's Banket kopen bij 4UStore

De Molen's Banket is een merk van Daelmans. Onder deze merknaam maakt Daelmans een aantal lekkere koekjes die heerlijk zijn voor bij de koffie. Deze kantinekoeken worden vaak aangeboden door sportverenigingen, maar ook elders zijn ze populair. Het assortiment kantinekoeken van De Molen's Banket is heel uitgebreid en bestaat telkens uit een collectie van losverpakte koeken.

Ruim assortiment kantinekoeken van De Molen's Banket

Met ruim negen soorten kantinekoeken biedt De Molen's Banket altijd een passende lekkernij aan. De bekendste onder de kantinekoeken is misschien wel De Molen Speculaas, waarbij u de keuze krijgt tussen de De Molen Speculaaspoppen en de De Molen Speculaas Torondo's. De Molen Speculaaspoppen is een lekkere speculaaskantinekoek in de vorm van een molenaarsvrouwtje. Alle De Molen Speculaaspoppen zijn individueel verpakt en afgewerkt met een vleugje amandelen.

Naast de lijn De Molen Speculaas zijn er ten slotte nog heel wat andere koeken verkrijgbaar, zoals de gevulde koeken, de appelkoeken, de spritsen, de losverpakte Torondo's, de kokosmakronen en de zogenaamde Super-reeks. Al deze koeken komen in grootverpakkingen en zijn bestemd voor gebruik in de kantine.

Andere kantinekoeken kopen bij 4UStore

Naast de kantinekoeken van De Molen's Banket vindt u bij 4UStore nog heel wat andere kantinekoeken die heerlijk zijn in combinatie met koffie of thee. En net zoals bij de koeken van De Molen's Banket leveren wij ze steeds in grootverpakkingen aan. Bekijk bijvoorbeeld even de koeken van onderstaande producenten en koop de lekkerste kantinekoeken online in.