Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 13
    23
Merk
  1. Hero (8)

Hero

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Hero koekjes kopen bij 4UStore

Hero kent u allicht van de bekende aardbeienjam die al sinds 1914 wordt verkocht, maar deze producent maakt ook heerlijke andere producten zoals de Hero koekjes, vruchtensappen, dessertsauzen en appelstroop. Hierbij zet deze producent zich actief in voor de gezondheid van de bijen, onder meer door hun leefomgeving te verbeteren. En de bijtjes? Dat zijn de echte helden. Zij zorgen voor de bestuiving, maken de lekkerste honing en garanderen de heerlijke natuurlijke smaak die zo typerend is voor de fruitproducten van Hero.

Het beste van twee werelden dankzij Hero Btween

De favoriet onder de Hero koekjes is voor velen de Hero Btween. Hero Btween staat dan ook gelijk aan het genieten van het beste van twee werelden. Hero Btween Melkchocolade combineert bijvoorbeeld de verkwikkende smaak van een graanreep met stukjes pinda en daarnaast ook nog eens de afwerking met melkchocolade. Ook andere combinaties zijn echter mogelijk, zoals Hero Btween Hazelnoot (granenreep met hazelnoten), Hero Btween Kokos & Chocolade (granenreep met kokos en chocolade) en Hero Btween Pinda & Pindakaas (voor wie houdt van pinda's en nog meer pinda's).

Tevens heeft Hero de reeks Hero Btween Zero op de markt gebracht, de al even smakelijke variant die vrij is van toegevoegde suikers. Ook hier gaat het om een verrukkelijke combinatie en dit in uitvoeringen als Hero Btween Zero Yoghurt (mueslireep met yoghurt) en Hero Btween Zero Witte Chocolade (mueslireep met witte chocolade). Al deze Hero koekjes komen in stijlvolle grootverpakkingen die zich focussen op de verkoop in kantines.

Andere verkrijgbare Hero koekjes

Naast de koekjes Hero Btween, zijn er natuurlijk nog talloze andere Hero koekjes verkrijgbaar. Zo is er de Breakfast-collectie met knapperig gebakken haverrepen voor bij het ontbijt. Ideaal voor uw "Bee&Bee"! En dan zijn er ook nog eens de Hero Btween Big-granenrepen die verschillende granen combineren met toevoegingen als melkchocolade, hazelnoot, pinda & chocolade en kokos en chocolade. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk lekker en onmisbaar voor in uw kantine.

Koeken kopen bij online koekengroothandel 4UStore

Bent u op zoek naar nog meer lekkere koeken voor in uw kantine? Dan zult u versteld staan van het ruime aanbod van 4UStore. Of u nu op zoek bent naar lekkere ontbijtkoeken, koffieleutjes of granenrepen: wij hebben steeds een oplossing verkrijgbaar. Ontdek het assortiment en bestel de lekkerste kantinekoeken online.