Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (5)
Prijs
  1. 15
    43
Merk
  1. Liga (8)

Liga

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Liga koeken kopen bij 4UStore

Liga koeken zijn heerlijke tarwekoeken boordevol karakter. Het zijn voedzame tussendoortjes met een beperkt aantal calorieën per pakje. Deze koeken zijn niet alleen lekker, maar ook gewoon verantwoord in het dagelijkse dieet. Ze worden gretig gegeten tijdens schoolpauzes, op kantoor en zowel voor als na het sporten. Net daarom mogen ze gewoon niet ontbreken in de kantine.

Liga koeken in diverse smaakjes

Liga Evergreen is voor velen een van de favorieten onder de Liga koeken. Liga Evergreen is dan ook een koek die gemaakt wordt van het beste volkoren tarwe- en havermeel. Het verbeterd recept bevat nu nog meer mineralen en vitaminen dan voorheen. Liga Evergreen is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals appel, bosvruchten en krenten. Bij 4UStore koopt u ze zoals steeds in voordelige grootverpakkingen.

Ook Liga Milkbreak behoort tot de populairste Liga koeken van Nederland. Liga Milkbreak is een koekje met een lekkere melkvulling. Net zoals de andere Liga koeken zit ook de Liga Milkbreak boordevol nuttige bouwstoffen en is het rijk aan onder andere calcium en ijzer. Liga Milkbreak is naast de uitvoering met romige melk ook te verkrijgen in een combinatie van melk met aardbei, chocolade of framboos en bosvruchten.

Ten slotte zijn er natuurlijk nog heel wat andere Liga koeken verkrijgbaar in deze webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan Liga Evergreen Crunchy, de klassieke Liga Evergreen maar dan heerlijk krokant. Ook de zogenaamde Haverkick, een verrassende haverreep met een fruitvulling, is zeker noemenswaardig.

Lekkere koeken voor in de kantine

4UStore is een online koekengroothandel waar u diverse koeken koopt voor in de kantine of voor in de horeca. Ons assortiment gaat van koffieleutjes tot voedzame koeken voor sporters. Bekijk bijvoorbeeld even de koeken en repen van onderstaande fabrikanten en ontdek waarom ze gegarandeerd een meerwaarde zijn voor uw kantine.