Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    19
Merk
  1. Sultana (3)

Sultana

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Sultana koekjes kopen bij 4UStore

De Sultana koekjes zijn lekkere biscuits met sultanadruiven. Deze combinatie was meteen ook de klassieker die in 1932 op de markt werd gebracht. Intussen zijn er natuurlijk meer Sultana koekjes met talloze andere lekkere smaken. Denk bijvoorbeeld aan koekjes als Sultana Bosvruchten of aan Sultana Yofruit, een lekkere combinatie tussen fruitkoekjes en frisse yoghurt. De lekkerste Sultana koekjes bestelt u gewoon bij 4UStore.

Over Sultana, de producent van de lekkere Sultana koekjes

Het verhaal van deze koekjes begint bij Ericus Gerhardus Verkade die een patentoliefabriek had. Zijn patentoliefabriek brandde in 1875 af en dus vond hij het maar logisch om een waxinelichtjesfabriek op te richten. Als geboren ondernemer was hij eerder al begonnen met de productie van brood, beschuit, honingontbijtkoekjes, langetjes en handelde hij in oliehoudende granen. Veel van deze producten worden nog steeds onder de merknaam Verkade verkocht.

In 1935 besluit hij echter om koekjes te maken voor de Nederlandse immigranten die in Indonesië wonen. Zij hadden er geen lekkers en daar wou hij verandering in brengen. Hij zocht een koekje dat lekker lang houdbaar is en merkte dat sultanarozijnen ervoor zorgden dat de koekjes langer lekker bleven. Al snel kregen we er geen genoeg van en werden er meer en meer Sultana koekjes gemaakt. Ook werden ze drie centimeter groter en kwamen er meerdere koekjes in een pakje. In 2004 vervoegde Sultana Yofruit het assortiment en dan ging het heel snel. Intussen zijn de Sultana koekjes zo populair dat ze niet kunnen ontbreken in uw kantine of vendingautomaat.

Wegwijs doorheen het assortiment Sultana koekjes

Bij 4UStore vindt u een heel ruim assortiment Sultana koekjes. Vooral de fruitbiscuit doet het heel goed. Zo'n fruitbiscuit bevat helemaal geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen maar zit boordevol fruitig lekkers. Onder andere Sultana Bosvruchten is in Nederland heel populair. Naast Sultana Bosvruchten zijn ook de smaken appel en peer-kaneel absolute aanraders. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Sultana bosvruchten of naar een van de vele andere fruitsmaken: stuk voor stuk zijn ze heerlijk knapperig en zijn ze ideaal voor onderweg of in de kantine.

Naast fruitbiscuits zoals Sultana Bosvruchten is er ook Sultana Yofruit. Sultana Yofruit combineert de klassieke graaningrediënten met yoghurt en fruit. Sultana Yofruit is opnieuw verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals Sultana Yofruit Aardbei, Sultana Yofruit Bosvruchten en Sultana Yofruit Framboos.

Naast Sultana Bosvruchten en Sultana Yofruit, toch nog steeds de populairste Sultana koekjes van het moment, zijn er natuurlijk nog talloze andere Sultana koekjes op de markt. Denk onder meer aan de Knappers, heerlijke knapperige koekjes die nog lekkerder worden na een plonsje in verse thee. En vergeet natuurlijk niet de GoodMorning Cranberry die recent nog verkozen werd tot het beste product van het jaar.

Koekjes in grootverpakking kopen

Wij Nederlanders houden van koekjes en daarom is het maar logisch dat we ons niet alleen beperken tot de smakelijke Sultana koekjes. Bij 4UStore vindt u in ieder geval nog heel wat andere lekkere koekjes die een smaakvolle toevoeging zijn voor uw kantine. Bekijk bijvoorbeeld even het assortiment van onderstaande merken.