Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (10)
Prijs
 1. 14
  52
Merk
 1. LU (15)
Soort koek
 1. Koffiekoekjes (1)
 2. Chocoladekoek (1)

LU

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

LU koekjes kopen bij 4UStore

LU is het favoriete koekjesmerk van België en ook in Nederland zijn we er natuurlijk helemaal weg van. Lefèvre-Utile, vaak gewoon LU genoemd, bestaat al sinds 1846 en werd opgericht door Jean-Romain Lefèvre en Pauline-Isabelle Utile. Het bedrijf LU werd vooral bekend met de Véritable Petit Beurre, een koekje dat al snel heel populair werd op de Europese markt. LU kende een snelle groei en er volgden talloze fusies en overnames. Naast de LU koekjes die onder deze bekende merknaam worden verkocht, behoren talloze andere merken als Milka, Cha-Cha, PIM's, Prince, Mikado en Tuc tot dit koekjesimperium.

Van de Time Out koekjes tot de Prince koekjes

In Nederland houden we vooral van de Time Out koekjes en de Prince koekjes. De Prince koekjes bestaan telkens uit een heerlijk krokant granenkoekje met een lekkere vulling. De Prince koekjes zijn verkrijgbaar met uiteenlopende vullingen als chocolade, hazelnoot, melkchocolade en vanille. Daarnaast is er de Prince Helemaal Choco. Deze Prince koekjes hebben een chocoladekoekje met een weinig verrassende vulling van chocolade. Deze LU koekjes zijn te eten als evenwichtig tussendoortje wanneer één koekje wordt gecombineerd met een stuk fruit en een glas water. Samen vormen ze bijvoorbeeld een ideaal tussendoortje voor in de sportkantine.

Liever geen vulling? Dan zijn de Time Out koekjes een beter idee. De Time Out koekjes zijn granenbiscuits boordevol gezonde vezels. De Time Out koekjes zijn met zorg gebakken en zijn eveneens in verschillende smaken te verkrijgen. Naast de Time Out koekjes Naturel zijn er bijvoorbeeld ook de Time Out koekjes met chocolade.

Andere LU koekjes en koekjes van andere merken

Ten slotte zijn er natuurlijk nog talloze andere LU koekjes, zoals de lekkere Bastogne Original of de Scholiertjes met melkchocolade. Allemaal doen ze het goed bij jong en oud. Bovendien bestelt u ze in handige grootverpakkingen.

Bent u ondanks het ruime aanbod LU koekjes toch op zoek naar een aantal alternatieven? Dan is deze webshop inderdaad waar u moet zijn. Met een ruime keuze aan koekjes van verschillende merken vindt u altijd wat u zoekt. Onderstaande pagina's bevatten alvast veel lekkers en zijn zeker een kijkje waard.