Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (3)
Prijs
  1. 9
    58
Merk
  1. Knoppers (4)
Soort koek
  1. Chocoladekoek (1)

Knoppers

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Koeken van Knoppers kopen bij 4UStore

In 1997 werd de Knoppers koek, een koek die eerder al razend populair was in Duitsland, voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en het werd al snel een sensatie. De originele Knoppers koek, een knapperig wafeltje met een zachte vulling van melk en hazenlootcrème en afgewerkt met geroosterde hazelnootjestukjes, is gewoon heerlijk voor onderweg of bij het pauzeren. Deze Knoppers koek is intussen al in meer dan veertig landen te verkrijgen en wordt door iedereen gesmaakt.

Kiezen tussen een grote of kleine Knoppers koek

De originele Knoppers koek doet het altijd goed, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor de miniversie. Het is net dezelfde Knoppers koek, maar dan lekker klein. De kleine koekjes zijn ideaal als tussendoortje en passen beter in een evenwichtig voedingspatroon. Zeker voor het jonge grut is dat het geval. Elke kleine Knoppers koek is bovendien ook individueel verpakt waardoor ze ideaal zijn om in uw kantine een koffie of thee te begeleiden.

Ontmoet de NutBar, de nieuwe Knoppers koek boordevol energie

Recent werd er een nieuwe Knoppers koek op de markt gebracht. Deze nieuwe Knoppers koek, de zogenaamde NutBar, is de allereerste chocoladereep die het op de klassieke Knoppers-manier doet. Het gaat met andere woorden om een knapperig wafeltje met de bekende crème en de gesmaakte geroosterde hazelnoten, maar dan met de toevoeging van karamel en een jasje van melkchocolade. Deze reep is zowel luchtig als krachtig en doet het uitstekend in studentomaten waar ze studenten na een lange dag extra veel voldoening geven.

De lekkerste koeken voor kantines en vendingautomaten

Bij 4UStore vindt u de lekkerste koeken voor uw kantine of vendingautomaat. U kiest uit uiteenlopende merken en als zakelijke klant betaalt u gewoon op rekening. De koeken van onderstaande merken doen het heel goed in sportkantines en bevelen we dan ook zeker aan.