Onze andere webshops

Ontbijtartikelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Broodbeleg kopen bij 4UStore

Serveer je in jouw kantine ook ontbijt? Dan hoort broodbeleg altijd aanwezig te zijn. Net zoals we het van hotelketens gewoon zijn, gaat het hierbij om broodbeleg in portieverpakkingen. Hierdoor wordt niet alleen verspilling tegengegaan maar maakt het het ontbijt bovendien ook hygiënischer.

Smeerbaar broodbeleg kopen bij 4UStore

In de categorie smeerbaar broodbeleg vind je vooral heerlijk zoete vormen van broodbeleg. Het geheel gaat echter van start met de cups van Becel. Het gaat om heerlijke roomboter in extra kleine verpakkingen. Hiernaast denken we meteen aan zoet broodbeleg zoals cups met jam (kers, abrikoos, bosbes en aardbei), honing, stroop, pindakaas en hazelnootpasta. Hierbij werd steeds gekozen voor een ruim assortiment. Honing is bijvoorbeeld verkrijgbaar in cups van het merk Van Oordt maar ook in handige sticks van Zuivelrijck, terwijl je bij hazelnootpasta de keuze krijgt tussen Calvé en het bekende Nutella. Uiteraard kan je ook gewoon verschillende subsoorten broodbeleg aanbieden, zo vindt iedereen er het broodbeleg van zijn keuze.

Hagelslag en ander broodbeleg kopen

Niet elk broodbeleg is smeerbaar, waarbij we meteen denken aan hagelslag. Hagelslag komt niet in cups maar in handige zakjes. Hier heb je de keuze tussen twee soorten hagelslag: deze op basis van pure chocolade of op basis van melkchocolade. Waar je bij ander broodbeleg de keuze gewoon voor de klant maken kan, raden we aan om dit bij hagelslag niet te doen en de beide varianten in huis te halen. Zij die fan zijn van pure chocolade zullen immers gruwelen bij hagelslag op basis van melkchocolade – en omgekeerd. Weet tot slot dat sommige producten ook in grootverpakking verkrijgbaar zijn. Denk met name aan de schenkstroop van Van Gilse.

Meer nodig voor aan de ontbijttafel? Ontdek dan ook ons aanbod aan koffie, thee, chocolademelk, sappen en melkdranken.