Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 53
    54
Merk
  1. Spectro (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (1)

Ontstopper

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Vloeibare ontstopper kopen bij 4UStore

Zodra u last heeft van een verstopte gootsteen kan dit voor veel problemen zorgen. Vooral als dit op een druk moment gebeurt kan dit voor veel stress zorgen. Om deze stress uit handen te nemen bieden wij verschillende ontstoppings middelen aan. Voorkom toekomstige stress en schaf snel al uw ontstoppings materiaal aan op Kantinewinkel.nl

Er niks verschrikkelijker dan een verstopte afvoer. En wat een verstopte afvoer typeert, is dat het altijd op de meest lastige momenten gebeurt. Je kan vervolgens een loodgieter bellen of een klassieke ontstopper gebruiken, maar dan moet je ofwel lang wachten ofwel zelf de handen vuil maken. Gelukkig kan ook een vloeibare ontstopper de vaatwas of gootsteen helpen te ontstoppen.

Hoe werkt een vloeibare ontstopper?

Een vloeibare ontstopper bestaat uit een chemisch mengsel dat onder andere zwavelzuur of natriumhydroxide bevat. Dit chemische mengsel wordt vervolgens in water opgelost. De vloeibare ontstopper lost haren en aangekoekt vuil op en verzeept vetten. De ontstopping wordt zacht en kan vervolgens eenvoudig worden weggespoeld. Meestal volstaat het om, nadat je het even hebt laten intrekken, warm water erdoor te laten lopen. Let bij het gieten van de vloeibare ontstopper en het nagieten met water goed op jouw veiligheid. Gebruik dan ook telkens een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen om ongevallen te voorkomen.

Let op met verschillende soorten vloeibare ontstoppers

Soms heeft men nog een scheutje vloeibare ontstopper staan en koopt men vervolgens maar een extra fles om toch voldoende vloeibare ontstopper in de gootsteen te kunnen gieten. Indien het om identieke producten gaat, hoeft er zich geen probleem te stellen. Indien het niet om identieke producten gaat, let je toch best even goed op.

Vloeibare ontstoppers op basis van natriumhydroxide mogen niet worden gemengd met vloeibare ontstoppers op basis van zwavelzuur. Deze twee stoffen kunnen heftig reageren op elkaar en de bijtende vloeistof kan uit de afvoer spuiten. Dat is uiteraard niet ongevaarlijk. Bovendien hoef je ook niet op positieve effecten te rekenen, want de bestanddelen neutraliseren elkaar. De gootsteen zal dus nog steeds verstopt zijn.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Speciaal voor het ontstoppen van gootstenen en toiletten vind je bij 4UStore nog verschillende andere producten. Naast onze vloeibare ontstoppers gaat het onder andere om: