Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    20
Merk
  1. Wecoline (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Vloerreiniging (2)

Dweil

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een dweil kopen bij 4UStore

Een dweil is een onmisbaar instrument voor een goede vloerreiniging. Er zijn verschillende dweilen verkrijgbaar. In principe kan je een katoenen dweil kopen, een microvezel dweil kopen en een mop dweil kopen. Zij hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Wij lichten dan ook het een en ander voor jou toe.

Katoenen dweil kopen bij 4UStore

Vroeger werd er ook voor dweilen vaak gekozen voor katoen. De hoge absorptiegraad speelt daarbij in zijn voordeel. Toch moet de katoenen dweil het vaak afleggen tegen de microvezel dweil. Brede katoenen moppen voor het afnemen van grote oppervlakken blijven nog steeds interessant, maar over het algemeen is een microvezel dweil kopen toch een beter idee.

Synthetische dweil kopen bij 4UStore

Tegenwoordig krijgt een synthetische dweil toch vaak de voorkeur. Dergelijke dweilen zijn speciaal ontworpen om in grote mate vuil te absorberen en het, bij het uitwringen, opnieuw los te laten. Een voorbeeld van zo’n synthetische dweil is de microvezel dweil. Een microvezel dweil bestaat uit allemaal kleine vezeltjes en kent veel voordelen.

Deze kleine vezeltjes bereiken de moeilijkst bereikbare plekjes en hoekjes en nemen het vuil efficiënt mee. Hierdoor is een microvezel dweil veel effectiever dan een katoenen dweil. Omdat er tussen de verschillende microvezels kleine belletjes zitten, heeft een microvezel dweil een enorm hoog absorberend vermogen. Over het algemeen kan een microvezel dweil tot zeven keer het eigen gewicht absorberen. Ook is een microvezel dweil uiterst hygiënisch, omdat je ‘m eenvoudig uitwast. Daarnaast is een microvezel dweil niet-schurend, waardoor het geen schade toebrengt, kent het een lange levensduur en is het een milieuvriendelijke oplossing omdat je minder schoonmaakmiddelen nodig hebt. De vele voordelen bewijzen het: een microvezel dweil kopen is altijd een goed idee!

Mop dweil kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je ook een mop dweil kopen. Wanneer is zo’n mop dweil kopen een goed idee? Wanneer je grote oppervlakken moet reinigen. Een mop dweil kopen doe je dus omwille van het efficiëntievoordeel, maar heeft als groot nadeel dat het zich moeilijk laat uitspoelen en daarom een lusthof is voor bacteriën. Toch wordt een mop dweil ook in zorginstellingen gebruikt, maar dan wordt het wel steeds naar de wasserette gestuurd voor een grondige reiniging. Voor het reinigen van een magazijn is een mop dweil kopen dus niet meteen een slecht idee, maar in andere gevallen moet je toch goed toezien op de hygiënische nadelen die eraan verbonden zijn.

Meer dan alleen een dweil kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je diverse schoonmaakmaterialen, ook wat de vloerreiniging betreft. Je kan hier niet alleen een dweil kopen, maar vindt hier ook: