Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    9
Merk
  1. BWV (1)
  2. Betra (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Vloerreiniging (2)

Luiwagen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een luiwagen kopen bij 4UStore

Kantinewinkel heeft een ruim aanbod luiwagens. Deze handige borstels helpen bij het schrobben van uw vloer en laten alles weer blinken. Met een luiwagen maakt u alles weer schoon. Door genoeg kracht op de luiwagen te zetten verwijdert dit al het vuil aan de oppervlakte. Doordat de borstel dan uitzet wordt het ook makkelijker de hoekjes schoon te maken. Ideaal voor in de keuken, kantine, garage of andere werkplek die maar beter schoon kan blijven.

Een luiwagen of schrobbezem bestaat uit een borstel met halfharde haren en een lange steel, hoewel er ook uitvoeringen met zachte of harde haren beschikbaar zijn. Het wordt gebruikt in combinatie met water en zeep om zo harde oppervlakken schoon te boenen. Hoewel een luiwagen tegenwoordig een alledaags schoonmaakinstrument is, kent het toch een bijzondere geschiedenis. Zo werd de luiwagen vroeger vooral in de scheepvaart gebruikt. En dat merk je nog steeds aan het ontwerp ervan.

Een luiwagen met zachte of harde haren

Een luiwagen kan zachte of harde haren hebben. Een luiwagen met zachte haren heeft meestal haren die niet alleen naar beneden zijn gericht maar ook aan de zijkanten uitsteken. Zo’n luiwagen met zachte haren gebruik je vooral om grotere oppervlakken schoon te maken terwijl het ook vuil op moeilijker te bereiken plekken kan wegnemen. In de scheepvaartsector wordt het bijvoorbeeld gebruikt om tanks schoon te maken. Daar kan zo’n luiwagen moeiteloos de spleet tussen de tank en het onderdek bereiken. Een luiwagen met harde haren gebruik je vooral om vloeren schoon te boenen. Weet wel dat je ook een luiwagen met stalen haren kan kopen. Zo’n luiwagen wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het verwijderen van mos. In de scheepvaartsector wordt het dan weer gebruikt om mossels, algen en zeepokken van de romp te verwijderen.

Andere schoonmaakmaterialen kopen bij 4UStore

In deze categorie kan je niet alleen een luiwagen kopen, maar vind je ook een nagelborstel terug. Dit is een klein borsteltje om nagels te reinigen. Dergelijke nagelborstels zijn meestal dubbelzijdig uitgevoerd. De zijde met langere haren gebruik je dan om de nagelriemen te reinigen terwijl je de korte zijde gebruikt om het vuil onder de nagel te verwijderen.

Is de luiwagen of de nagelborstel niet het schoonmaakinstrument dat jij zoekt? Bij 4UStore kan je talloze andere schoonmaakmaterialen kopen. Denk onder andere aan: