Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    48
Merk
  1. Greenspeed (2)
  2. Numatic (1)
  3. Wecoline (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Vloerreiniging (4)

Mophouders

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Mophouders kopen bij 4UStore

Het is heus niet alleen de kwaliteit van de mop die het verschil zal maken. Ook de mophouder moet voldoende stevig, wendbaar en comfortabel zijn om vloeren snel en efficiënt schoon te maken. Bij 4UStore kiezen we voor innovatieve systemen waarbij de mop eenvoudig aan de vlakmopplaat te bevestigen is, zonder te kreuken of los te komen. Dat zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar voorkomt ook dat je voortdurend moet bukken. Op vlak van ergonomie is dat dan ook zeker een voordeel. Bij 4UStore vind je onder andere de Greenspeed mophouders. Deze mophouders gebruik je in combinatie met de producten van Greenspeed. Daarnaast kan je ook universele mophouders kopen die altijd wel inzetbaar zijn.

Over de Greenspeed mophouders

De Greenspeed mophouders zijn speciaal ontworpen voor een efficiënt en verantwoord gebruik en dit met het oog op de dagelijkse schoonmaak. Hierdoor doet hij een beetje denken aan de welbekende Ecolab mophouder. De Greenspeed mophouders zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen zoals aluminium en kunststof, waarbij een licht gewicht wordt gegarandeerd. De vlakmop monteer je door middel van een klittenband en het geheel bevestig je dan weer met behulp van de drukpallen. De Greenspeed mophouders dien je te gebruiken in combinatie met de Greenspeed steel en de Greenspeed vlakmop. Uiteraard is dat ook verkrijgbaar in deze webwinkel.

De universele mophouder van Numatic

Bij 4UStore vind je ook de universele mophouder van Numatic. Deze vlakmophouder bevat een klemsysteem waardoor het met elke vlakmop kan worden gebruikt. Ook hier zijn de steel en de vlakmop niet standaard bijgeleverd.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore streven we een optimale schoonmaakervaring na. Dat merk je aan al onze producten. Bovendien maken we jou het leven graag makkelijker. Daarom vind je ook alle benodigdheden onder één dak. Naast onze vlakmophouders bestel je op deze website ook: