Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mopstelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mopstelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore stel je zelf jouw favoriete mop samen. Daarom kan je bij ons niet alleen de vlakmop kopen, maar ook de vlakmophouder of de mopsteel. Het is wel belangrijk dat je steeds let op de compatibiliteit van de mopsteel, hoewel onze klantendienst jou daar graag over informeert. Toch zijn er nog een aantal andere zaken waar je op moet letten. Onze expert informeert jou graag.

Waarop moet je letten bij het kopen van een mopsteel?

Tijdens de zoektocht naar een geschikte mopsteel moet je met een aantal factoren rekening houden. Denk in de eerste plaats aan de bevestigingsmethode opdat je de mopsteel ook in combinatie met jouw vlakmophouder kan gebruiken. Eventueel zal je een steelhouder moeten bijbestellen. Daarnaast speelt ook de lengte van de mopsteel een rol. Zo moet de mopsteel voldoende lang zijn om overal goed bij te kunnen, maar mag de lengte van de mopsteel anderzijds niet storend werken. Telescopische ontwerpen waarbij de lengte aanpasbaar is, krijgen dan ook de voorkeur. Vervolgens houd je ook rekening met de ergonomische eigenschappen van de mopsteel. Vooral bij veelvuldig gebruik is het belangrijk dat de mopstelen voorzien zijn van een ergonomische grip. Tot slot kunnen ook eventuele toevoegingen een belangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Greenspeed mopsteel met een vulfles.

Mopstelen in verschillende kleuren

Bij 4UStore vind je mopstelen in uiteenlopende kleuren zoals groen, blauw rood of wit. Hierdoor is het mogelijk om zelf een kleurcodering toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een rode mopsteel voor gebruik in de keuken. Zo ben je 100% zeker dat de mop niet eerder in de toiletomgeving werd gebruikt. En dat is toch een stuk hygiënischer!

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Met een mopsteel kan je dan misschien wel een potje kendo spelen, maar als je echt wilt schoonmaken zal je toch ook extra benodigdheden moeten bestellen. Gelukkig vind je bij 4UStore niet alleen mopstelen, maar ook: