Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een mop kopen bij 4UStore

Bij kantinewinkel.nl bieden we verschillende moppen aan. Afhankelijk van de situatie is er altijd wel een geschikte mop die de vloer schoon kan houden. Zo kunt u de klassieke mop kopen voor het schoonmaken van de vloer met water, maar ook een speciale dustmop waarvoor geen water nodig is. Ook kunt u een mop bestellen waarmee u glas schoonmaakt. Voor al onze moppen neemt u hierboven een kijkje.

Heel eenvoudig en online mop kopen

Bij 4UStore kunt u een mop kopen van verschillende merken zoals Greenspeed, Ecolab, Numatic, Vileda, enzovoort. U kunt een klassieke mop bestellen, maar ook een scrubmop, glasmop, vlasmop en diverse andere uitvoeringen. Deze moppen zijn oftewel universeel oftewel geschikt voor een specifiek systeem. Ook wat de bevestigingsmethode betreft, beschikt u over een ruime keuze. Zo kunt u bij ons een mop kopen met bevestigingsstrips, maar kunt u ook bijvoorbeeld een mop kopen met een flap of velcro. Het staat u natuurlijk vrij om uw voorkeuren te volgen. Gaat u een mop kopen bij 4UStore? Dan bent u wel altijd zeker van een uitstekende kwaliteit.

Goedkoop en online mop kopen bij 4UStore

Bij 4UStore hanteren we uiterst competitieve prijzen. Voor de A-merken doen we dat door stevige staffelkortingen aan te bieden, maar daarnaast kunt u hier ook perfect een goedkope mop kopen. U kunt bijvoorbeeld onze katoenen mop kopen van 450 gram die u gebruikt om vloeren en andere oppervlakken te dweilen. U moet dan wel niet alleen deze goedkope mop kopen want u heeft ook nog even een steel en mophouder nodig, maar gelukkig kunt u bij 4UStore niet alleen een mop bestellen. U kunt ook deze mop bestellen met staffelkorting en natuurlijk is deze online mop extra scherp geprijsd.

Meer dan alleen een mop bestellen bij 4UStore

Met alleen een mop kopen bent u er natuurlijk nog niet. Daarom kunt u bij ons ook alle andere benodigdheden bestellen. Neem daarom zeker even een kijkje op volgende pagina’s. Hier kunt u meteen alle extra benodigdheden voor uw mop kopen: